scandinavian interior
Interior

Scandinavische binnenkijker ~ Swedish home

scandinavian interior

scandinavian interior

scandinavian interior

scandinavian interior

scandinavian interior

swedish home

scandinavische binnenkijker

keuken

binnenkijker

Scandinavische binnenkijker

Soms kom je huizen tegen waarvan je hart meteen een sprongetje maakt. Dat gebeurde ook toen ik vanochtend dit huis tegenkwam op de Zweedse makelaarssite Historiska Hem 🙂
Een huis vol inspiratie, er is niets wat ik niet mooi vind, zelfs alle kleuren op de muur (die niet geheel standaard zijn). De Zweedse haarden zijn altijd een plaatje, die hebben wij helaas niet. De oude appartementen complexen hebben wij helaas ook niet ons dorp, maar de rest van de ideeën zijn op sommige punten best te evenaarden. Het brengt mij weer op plannen waar mijn man helemaal niet op zit te wachten, maar als ik een beetje creatief denk moeten een paar dingen best lukken.

vrij gevraagd om te klussen

Over een maand is het Herfstvakantie, deze week heb ik vrij genomen om te gaan verven in de woonkamer. Ik weet dat ik eerder geroepen heb te gaan verven haha…. maar nu ga ik het echt doen. We wonen nu ruim een jaar in dit huis en het is tijd geworden dat er een verfkwast door het huis gaat. Te beginnen met beneden.
De afgelopen weken heb ik al heel wat kleuren bekeken oa. het nieuwe Flexa Colourfutures 2019 boek. Maar ik heb toch besloten de kozijnen, de deuren en muren in RAL 9010 te verven. De trap midden in de woonkamer is grijs, daar twijfel ik nog over. Voor de muren zijn er genoeg kleuren die ik prachtig mooi vind, alleen pas ik deze dan toch liever toe in accessoires en kleine geverfde meubels. Het licht grijze muurtje naast onze bank wordt dus ook weer wit 😉

DIY klus

Ondertussen heeft er zich ook nog een andere (grote) DIY klus op gedaan in mijn hoofd maar dit moet ik nog even uit gaan werken. Of alles gaat passen en of mijn hub het ziet zitten laat ik jullie later weten (het betreft de keuken). Mijn ideeën kunnen soms groots zijn maar de uitvoering daarvan moet ook haalbaar zijn 😉
Aanstaande woensdag start ik met de cursus interieurstyling die ik ga volgen bij Pimpelwit Interieur. Er zijn nog plekken over! Mocht jij het nou ook leuk vinden, geef je dan nog snel op > klik hier.

Rest mij jullie een fijne nieuwe week te wensen en ik ben uiteraard ook nog even benieuwd wat jullie van dit mooie Zweedse interieur vinden!?

Groetjes,

Stephanie

foto’s binnenkijker : Historiska Hem

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Scandinavische binnenkijker ~ Swedish home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *