scandinavisch wonen
Interior

Scandinavisch wonen ~ Shop de look!

scandinavisch wonen

scandinavisch interieur

binnenkijker

woonkamer

slaapkamer

shop de look

Scandinavisch wonen

Sinds jaar en dag ben ik fan van het Scandinavisch wonen. Scandinavisch wonen is populair op dit moment, je hoort en ziet het overal. Kijk een woon programma op tv of sla een woon tijdschrift open. Overal hoor en zie je de Scandinavische look. Ik ben alleen persoonlijk niet zo’n fan van de Nederlandse kijk op het Scandinavische interieur. Ik vind hem te standaard, te braaf en teveel van hetzelfde. Als ik ergens niet van hou in huis is het standaard. Ik hou niet van interieurs die allen op elkaar lijken. Soms zie ik niet meer naar wie zijn huis ik nou kijk op Instagram (so sorry!).
Ieder zijn smaak uiteraard maar mijn voorkeur gaat meer uit naar interieur met een mix van stijlen en vooral naar persoonlijkheid. Neem ales ook niet te serieus is mijn advies. Hoe erg is het om een keer de plank mis te slaan met een behangetje op de muur, een kleur die toch niet helemaal is geworden zoals je had gehoopt. Hang dingen op en wees niet bang een spijker in je nieuw gestuukte muur te slaan.

Historiska Hem, Zweedse stijl

Wie mijn blogt volgt weet dat ik regelmatig interieurs deel die ik vind op de Zweedse makelaarssite Historiska Hem. De huizen die deze makelaarssite te koop aanbiedt voldoen bijna allemaal aan mijn smaak. Ze zijn altijd net even anders dan de gemiddelde Scandinavische inrichting en alles behalve toonzalen.
Het interieur wat ik nu met jullie deel is een interieur vind ik dan ook weer een plaatje. Het is wel overdacht maar niet te gestyled. Ik denk overigens dat velen van jullie dit interieur wel mooi vinden. Het is eigenlijks met wat klassieke en industriële items. De kleuren die in het huis gebruikt zijn zijn de kleuren die dit jaar in de mode zijn, de basis is basic. Wat ik vooral ook leuk aan dit huis vind zijn de persoonlijke items die toegevoegd zijn. De oude schoolkaarten boven de bank, de grote stationsklok in de hoek van de woonkamer, beiden erg leuk! De toffe surfplank (waar vind ik die?) naast het bed en de oude metalen dienstkist die gebruikt wordt als salontafel. De verschillende stijlen aan lampen, echt goed bij elkaar gekozen.

Woon shoppen

Hou jij van deze mix van stijlen in deze binnenkijker? Bij Woonboulevard Poortvliet XXL vond ik een selectie aan mooie woonproducten die heel goed zouden doen in deze inrichting. Let wel, ik heb niet gekozen voor 1 op 1 producten die precies op elkaar lijken maar ik heb producten gekozen die erin passen.
Leolux fauteuil INDRA is daarbij favoriet, wat een prachtige en tijdloze stoel (in meerdere kleuren en ook in stof verkrijgbaar).
Ga jij nou een huis opnieuw inrichten denk daarbij niet alleen aan spullen uit 1 woonwinkel. Shop op meerdere locaties en kijk of dingen leuk bij elkaar matchen. De basis moet uiteraard altijd goed zijn maar heb geen haast en probeer. Een interieur moet groeien.

woonboulevard poortvliet

Shop de look

* Leolux fauteuil Indra in cognac bruin leer.
* Montis stoffen bank (3 persoons) Axel
* Hanglamp Bright, messing
* Dutchbone bergkast Six
* Kussen Knit Factory
* Karpet Sunglow red
* Plaid Vintage green, By Boo
* Kunstwerk Iron Lady Artist

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Scandinavisch wonen ~ Shop de look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *