Used before category names. Lifestyle

saturday no rush day

saturday no rush day

Op zaterdag is er geen enkele haast bij ons in huis. Meestal beginnen we in pyjama’s voor de tv en mijn man en ik aan tafel met een koffie. Vandaag begint anders want onze oudste rijdt vandaag NK pupillen in Groningen (NPT, Nationaal Pupillen Toernooi 2014). Geen slow start maar opschieten want Groningen is 2,5 uur rijden bij ons vandaan. Ik blijf thuis met de jongste twee, en zo rommelen we de hele dag wat. Hutten bouwen, wassen, schoonmaken en mijn hobby foto’s maken.

On Saturday there is no hurry in our house. We usually begin in pajamas, kids playing or watching tv and my husband and I at the table with a coffee. Today is an other day.Our oldest son has a skating competition for pupils in Groningen (NPT National Pupil Tournament 2014). No slow start, Groningen is 2.5 hours driving from our house. I stay at home with the two youngest, and so we rumble all day, building huts, washing clothes, cleaning the house, and making pictures.

kussen Gran in het grijs van Fine Little Day, kussen Secret man van Luckyboysunday, bruine paperbag van Essential, Coos-je.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Minifellow

Leave a reply

Comments

Heerlijk van dit soort relaxte dagen!!! lekker genieten x

Wat een stoere accessoires hebben je jongens op hun kamer staan! Lekker zo'n luie zaterdag ook. Ik hoop dat je oudste een goede wedstrijd heeft gereden en ervan heeft genoten. Fijne zondag nog Stephanie, Pascale X

Relaxte zaterdagen zijn super, net als relaxte zondagen 🙂 Gave spullen staan er op de kamer van de jongens!
Fijne dag! Groetjes, Clarieke

Die Maan poster vind ik zooo mooi! Als we kids hadden had ik 'm gelijk gekocht en opgehangen.