Used before category names. Interior

SATURDAY MORNINGS

SATURDAY MORNINGS

Niets lekkerder dan een zaterdag ochtend waarop je niets hoeft en de zon schijnt. De achterdeur staat open en ik geniet van de mooie dingen om me heen. De oude opbergbakken voor mijn verzameling tijdschriften (waar ik er ook heel veel van heb weg gedaan) komen uit Groningen en zijn opgestuurd door een vriendin. De lounge stoel cq ligbed voor de kinderen heb ik besteld bij Wonen met Lef en werd gisteren geleverd (precies op tijd voor het mooie weer)! Het nieuwe koffiezetapparaat (bij ons gaan ze op de één of andere manier snel stuk) kocht ik online bij Blokker. Het is een K Mix van Kenwood, en hadden wij eerder in het geel. De pioenrozen zijn mijn lievelings bloemen, jammer dat ze er altijd maar een korte periode zijn, veel naar kijken dus 😉 Fijne zaterdag allemaal, geniet van het weekend en de zon!

Saturday mornings, drinking my coffee and enjoying the beautiful things around me…

fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
OUR GARDEN

Leave a reply

Comments

Wat een fijne zaterdag ochtend! Mooie plaatjes. De stoel vind ik heel gaaf

Dat is nog eens genieten.
De opbergbakken zijn schitterend!

Inmiddels zondagavond maar wat was het een heerlijk weekend hè?! Pioenrozen zijn absoluut prachtig. En die bakken Stephanie, wauw! Mooie week.