SATURDAY MORNINGS

SATURDAY MORNINGS

Niets lekkerder dan een zaterdag ochtend waarop je niets hoeft en de zon schijnt. De achterdeur staat open en ik geniet van de mooie dingen om me heen. De oude opbergbakken voor mijn verzameling tijdschriften (waar ik er ook heel veel van heb weg gedaan) komen uit Groningen en zijn opgestuurd door een vriendin. De lounge stoel cq ligbed voor de kinderen heb ik besteld bij Wonen met Lef en werd gisteren geleverd (precies op tijd voor het mooie weer)! Het nieuwe koffiezetapparaat (bij ons gaan ze op de één of andere manier snel stuk) kocht ik online bij Blokker. Het is een K Mix van Kenwood, en hadden wij eerder in het geel. De pioenrozen zijn mijn lievelings bloemen, jammer dat ze er altijd maar een korte periode zijn, veel naar kijken dus 😉 Fijne zaterdag allemaal, geniet van het weekend en de zon!

Saturday mornings, drinking my coffee and enjoying the beautiful things around me…

fotografie Stephanie Koster

3 thoughts on “SATURDAY MORNINGS

 • Denies overseas
  juni 6, 2015 at 9:16 am Beantwoorden

  Wat een fijne zaterdag ochtend! Mooie plaatjes. De stoel vind ik heel gaaf

 • Alet Venhuizen
  juni 7, 2015 at 3:53 pm Beantwoorden

  Dat is nog eens genieten.
  De opbergbakken zijn schitterend!

 • Gertrud Prins
  juni 7, 2015 at 8:25 pm Beantwoorden

  Inmiddels zondagavond maar wat was het een heerlijk weekend hè?! Pioenrozen zijn absoluut prachtig. En die bakken Stephanie, wauw! Mooie week.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>