Used before category names. Design

PUIK ART

PUIK ART

Vroeger speelde ik buiten of met mijn speelgoed binnen in huis. Tegenwoordig speelt een kind ook (heel af en toe) buiten maar spelen ze vooral binnen met de Ipad, DS, Wii, X-box, als het maar digitaal is. Als wij ergens zijn waar geen Wifi is gaan ze stuiteren. Zonder wifi geen leven lijkt wel… maar goed, ik moet niet te vaak terug komen op vroeger, we leven nu in een digitaal tijdperk. Woensdagmiddag uit school mochten de mannen van mij lekker chillen in de tuin met de Ipad (met wifi verbinding uiteraard). Sinds kort hebben wij een mega opvallende kanarie geel verlengsnoer van Puik Art, de Flower Power genaamd. Hij is 4 meter lang, goed stevig, kindvriendelijk en een hij mag gezien worden. De vormgeving is gelijk aan de Tulight en ontworpen door de designer ILIASERNST. De prachtige diamant vormgegeven limonade kan en glazen (van mond geblazen glas) zijn eveneens van Puik Art en kunnen ook als waterkan of wijnkan gebruikt worden. Het design is strak en mooi grafisch, ik ben er weg van! Onder de namen Rare en Radiant zijn ze te vinden online in de shop van Puik Art maar vanaf vandaag liggen alle mooie design producten van Puik Art ook bij de Bijenkorf in de schappen.
Nu onze tuin zo mooi is vind ik het een feestje om de setting voor de kids (en mezelf) buiten ook leuk aan te kleden. Met deze mooie producten lukt dit nog beter! En met stroom buiten kunnen de kids uren gamen 😉

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
50mm photography

Leave a reply

Comments

Wat een superleuke, nee ik zeg het verkeerd, wat een prachtig vormgegeven verlengsnoer!!! Thnx voor de tip!

Zowel het verlengsnoer als de waterkan met glazen zijn prachtig.

Dat een verlengsnoer ook nog eens hip mocht worden! Hoe leuk. Mooie foto's maakte je 🙂 Ziet er buiten zo gezellig uit bij jullie!

Een simpele maar toch mooie manier van design. Dit ziet er zeker erg hip uit!