Pre Christmas

Pre Christmas

01_Juletrae

02_pakkekalender

03_laerkegrene

04_stue

05_julegaver

06_pynte_juletrae_Mathilde

08_spisebord

11_juledekoration

09_koekken

10_koekken

12_arbejdshjoerne

13_vandroer

14_badevarelset

16_vitrineskab

Voor mij is het aftellen eigenlijk wel begonnen… Nog een week dan hebben we Sinterklaas weer gehad en kunnen de Kerstspullen van zolder. Heel stiekem heb ik gisteren eigenlijk alles al van zolder gehaald, alleen zit het nog keurig ingepakt 😉 Ten opzichte van mijn kinderen kan ik het niet maken om het huis nu al om te toveren tot een Kersthuis, al geloven ze er niet meer in Sinterklaas. Buiten dat denk ik dat ik tegen de tijd dat het Kerst is, de Kerstspullen alweer zat ben! (ik ken mezelf goed genoeg).
Nog een week volhouden dus en tot die tijd vergaap ik me iedere dag aan alle inspiratie die ik voorbij zie komen op de Deense interieur site Boligliv 😉 De huizen die zij plaatsen zijn geheel mijn stijl. Over het algemeen zijn Deense interieurs rustige interieurs, niet to much, daar houd ik van. Kermisachtige taferelen (heel veel knipper lichtjes, alle kleuren van de regenboog, een prop vol huis) zijn niet aan mij besteed. Alleen bij het zien van al de mooie Kersthuizen op Boligliv ben ik benieuwd of ik straks nog kan wel kan kiezen welke stijl het precies bij ons in huis wordt? Rood? wit? zwart? goud? of toch een combinatie?

De Kerstversiering in dit interieur is vrij simpel. Een eenvoudige boom met wat papieren hangers en slingers (ook leuk om zelf te maken als je handig bent), wat vintage/kringloop vaasje gevuld met eucalyptus en ander Kerstgroen. Een soort gelijke ijsbeer (op het wandkastje) is te koop bij Flying Tiger. Stijl wat mooie kandelaars, een (Kerst) stilleven op de eettafel en een paar houten takjes van buiten in een vaasje, et voila! Te leuk! De advent kalender is makkelijk zelf te maken van papieren zakjes en stickers die je koopt in een stationary winkel of boekhandel.

Oh… bijna vergeten te vertellen, we hebben deze week een lang weekend weg naar Kopenhagen geboekt! We gaan begin januari, hoe cool is dat! Heb er zo’n zin in! Kopenhagen is een te gekke stad!
We hebben een super locatie dichtbij het centrum geboekt via Airbnb. Het is een plaatje van een interieur! kan zo in een tijdschrift. Eigenlijk lijkt dit interieur er best op 😉
T.z.t. komt het uiteraard voorbij op mijn blog (inclusief de stad)!

Voor nu ENJOY de inspiratie! ik deel de komende weken nog veel meer!

fotobron: Boligliv

2 thoughts on “Pre Christmas

  • Jeanette Renting
    november 27, 2015 at 11:03 am Beantwoorden

    Oh wat mooi weer! Ken je het tijdschrift ook? Ik heb een abonnement en elke maand is het weer een feestje.
    Heerlijk vooruitzicht om naar Kopenhagen te gaan (zelf ga ik ook nog met dochter).

  • Ik hou ook niet van drukke kerstversiering. Je hebt me op leuke ideeën gebracht met je post. Mijn houten kerstboom staat al, alleen nog leuke decoratie verzinnen maar ik ben helemaal geïnspireerd.

    XO Danielle (L)interior blogger van POSE-BLOG.com

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>