Interior

Pre Christmas

01_Juletrae

02_pakkekalender

03_laerkegrene

04_stue

05_julegaver

06_pynte_juletrae_Mathilde

08_spisebord

11_juledekoration

09_koekken

10_koekken

12_arbejdshjoerne

13_vandroer

14_badevarelset

16_vitrineskab

Voor mij is het aftellen eigenlijk wel begonnen… Nog een week dan hebben we Sinterklaas weer gehad en kunnen de Kerstspullen van zolder. Heel stiekem heb ik gisteren eigenlijk alles al van zolder gehaald, alleen zit het nog keurig ingepakt 😉 Ten opzichte van mijn kinderen kan ik het niet maken om het huis nu al om te toveren tot een Kersthuis, al geloven ze er niet meer in Sinterklaas. Buiten dat denk ik dat ik tegen de tijd dat het Kerst is, de Kerstspullen alweer zat ben! (ik ken mezelf goed genoeg).
Nog een week volhouden dus en tot die tijd vergaap ik me iedere dag aan alle inspiratie die ik voorbij zie komen op de Deense interieur site Boligliv 😉 De huizen die zij plaatsen zijn geheel mijn stijl. Over het algemeen zijn Deense interieurs rustige interieurs, niet to much, daar houd ik van. Kermisachtige taferelen (heel veel knipper lichtjes, alle kleuren van de regenboog, een prop vol huis) zijn niet aan mij besteed. Alleen bij het zien van al de mooie Kersthuizen op Boligliv ben ik benieuwd of ik straks nog kan wel kan kiezen welke stijl het precies bij ons in huis wordt? Rood? wit? zwart? goud? of toch een combinatie?

De Kerstversiering in dit interieur is vrij simpel. Een eenvoudige boom met wat papieren hangers en slingers (ook leuk om zelf te maken als je handig bent), wat vintage/kringloop vaasje gevuld met eucalyptus en ander Kerstgroen. Een soort gelijke ijsbeer (op het wandkastje) is te koop bij Flying Tiger. Stijl wat mooie kandelaars, een (Kerst) stilleven op de eettafel en een paar houten takjes van buiten in een vaasje, et voila! Te leuk! De advent kalender is makkelijk zelf te maken van papieren zakjes en stickers die je koopt in een stationary winkel of boekhandel.

Oh… bijna vergeten te vertellen, we hebben deze week een lang weekend weg naar Kopenhagen geboekt! We gaan begin januari, hoe cool is dat! Heb er zo’n zin in! Kopenhagen is een te gekke stad!
We hebben een super locatie dichtbij het centrum geboekt via Airbnb. Het is een plaatje van een interieur! kan zo in een tijdschrift. Eigenlijk lijkt dit interieur er best op 😉
T.z.t. komt het uiteraard voorbij op mijn blog (inclusief de stad)!

Voor nu ENJOY de inspiratie! ik deel de komende weken nog veel meer!

fotobron: Boligliv

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Pre Christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *