portret fotografie in de avond

portret fotografie in de avond

IMG_5428

IMG_5418

IMG_5413

IMG_5420

Door alle drukte van het verhuizen en de schoolvakantie (zie Jack zijn “out of bed look”) maak ik helemaal geen tijd meer vrij om te fotograferen. Volgende week gaan we op vakantie en dan heb ik in geen weken mijn camera aangeraakt. Onbewust stoort dit mij dus wel degelijk en stapte ik vanavond (vrij laat nog) van de bank en vroeg Jack mee naar buiten te gaan.
Het was een mooie avond qua avondlicht maar eigenlijk hadden we net even eerder naar buiten moeten gaan. Toch lukte het me nog deze portret foto’s te maken. Wie goed kijkt ziet dat ze net even iets minder scherp zijn, wat inhoud dat ik waarschijnlijk niet de juiste instellingen heb gebruikt. Al doende leert men, ik ga uitzoeken hoe ik dit beter kan doen. De blurry achtergrond is bewust ingesteld overigens 😉

Fijne nieuwe week allemaal en voor degene die vakantie hebben geniet ervan!

Fotografie: Stephanie Koster

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>