Photography

portret fotografie

portret foto Beer

IMG_4067

IMG_4081

portret Jack

Mijn jongste twee mannen nam ik vanmiddag mee naar een plek waar ik meerdere dagen in de week voorbij rijd met de bus. Een oude vervallen schuur in heel klein dorp vlakbij ons in de buurt. Voor mij een geweldige locatie om een keer naar toe te gaan om foto’s te maken. Zin of geen zin ze moesten even voor mama poseren. Na een ochtend zwembad kwamen we er op de terug weg langs. Mannen, even een paar minuutjes! gelukkig werkte ze mee 😉 Met mijn old skool oude EOS 350D kreeg ik deze zelf ingestelde foto’s eruit. Ik ben er blij mee! De cursus begint zijn vruchten af te werpen vind ik zelf (mag ik dat zeggen?)
Van de schuur zie je niets (sorry) ik koos voor nu deze portret reeks. Allen bewerkt in het zwart wit omdat ik dat zelf heel mooi vind.
Fijne nieuwe week allemaal! Deze week ook weer volop Kerst inspiratie op de blog vanuit eigen huis!

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “portret fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *