Used before category names. Kids

ponytail

ponytail
Deze week krijgen we weer een nieuw kids merk in de shop, het van origine Spaanse Ponytail. Zoals jullie wellicht al door hadden ben ik mijn shop een beetje aan het veranderen. De focus gaat meer naar Kids Home Decor and Life style. Een iets minder brede sortering van producten maar allen zorgvuldig gekozen. De site zal de komende maanden ook nog een metamorfose ondergaan. Daarover later meer.
Veel van de producten die Coos-je gaat aanbieden en/of al aanbied zijn handgemaakt en zullen ook niet allemaal meer van Scandinavische bodem zijn. Wel passen zij allen in deze stijl van wonen en levenswijze. Van het merk Ponytail ga ik de te leuke snack bags, diaper bags en toy storage bags verkopen. De speelgoed tassen zijn ook te gebruiken als zwem-, strand en picknick tas. Als je hem in zijn geheel open doet zie je een boter, kaas en eieren bord. Een leuk vermaak kids en ouders. Deze geweldige tas heeft ook al in Elle Decor gestaan en is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Ik zal hem in het grijs aanbieden maar hij is ook te bestellen in het geel en groen. De snack bags zijn leuk om mee te nemen naar school en hoe hip ben je met deze geweldige luier tassen!? Wil je meer producten van Ponytail zien neem dan een kijkje op de site, klik hier.
Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
my week on Instagram

Leave a reply

Comments

Leuke tasjes! Ik kende het merk nog niet, maar ziet er mooi uit. Veel succes met de veranderingen en de metamorfose van je site.
Liefs Cindy

Wat leuk al die nieuwe merken. Die grote tassen zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Succes met de veranderingen in je shop. Pascale X