Interior

Playtype posters

Wat een kleed en een poster aan je muur kunnen doen! Hij stond al heel lang op mijn wensenlijst, ik zeg lijst want lijstje kun je het niet meer noemen 😉 De letter C van Playtype. De C lag voor de hand, al vind ik de B en de G ook top, dus wellicht zien we één van deze letters binnenkort ook nog voorbij komen in ons huis. Op aanraden van Mieke / Kidsroomzuid kocht ik hem online bij The Poster Club in Denemarken. In Nederland zijn de Playtype posters te koop bij Nordic Blends (dat wist ik helaas niet eerder….). Het vintage perzische kleed kreeg ik van iemand uit het dorp. Hij is mooi van kleur en heeft de perfecte afmetingen voor de zithoek bij de openslaande deuren. Het grijze Ikea kleed wat ik eigenlijk op deze plek wilde hebben gaat nu dus even niet meer door. En zo hadden we in één dag een andere zithoek. Gisteren ben ik met mijn jongens bij de Ikea geweest en liepen we tegen een bank aan uit het nieuwe assortiment die geweldig in ons huis zou passen. Aangezien die van ons aan vervanging toe is (verkleurd, versleten en vlekken die er niet meer uit gaan) is de kans aanwezig dat we die binnenkort gaan bestellen.

This weekend I changed our living room a bit with this great C poster from Playtype and this big colorful vintage carpet which I got from a friend. I really like the changes, my living room is almost ready for Autumn.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “Playtype posters

 1. Wat staat een kleed meteen mooi aangekleed en lekker straks ook in de winter. Ben benieuwd op welke bank je oog is gevallen bij de Ikea. Vind het altijd lastig om een mooie bank te vinden die ook nog eens lekker zit. Pascale X

  1. Pascale wat leuk dat jij toch altijd reageert! Heel toevallig liepen we gisteren tegen de Nockeby. Hij is uit de nieuwe collectie, heeft een mooie Scandinavisch look, mooie stof en een mooie prijs. Met mijn 3 jongens ben ik niet veel waard, dus is dit een mooie oplossing 😉

   X Stephanie

  2. Omdat ik weet dat reacties het bloggen zo leuk maakt :-). Heb even gekeken op de ikea site: wat een mooie bank, daar zou ik ook voor kunnen vallen. Fijn ook dat er een chaise longue aan kan. Met kinderen moet een bank wel leefbaar zijn, die van mij eten er graag hun boterham met hagelslag op. Ik heb laatst gewoon onze kussenhoezen in de wasmachine gedaan maar kwamen er gelukkig prima uit.
   Pascale X

 2. Hi Stephanie, wat jammer dat je nog niet wist dat de posters van Playtype (ook de C) sinds kort in NL bij Nordic Blends (www.nordicblends.nl) te koop zijn. Voor je lezers die hem nog willen misschien leuk om te weten? Enne, verzendkosten slechts EUR 4,95 en binnen 1 dag in huis :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *