Kids

binnen spelen

Trots op mijn mede blog vriendinnen die in het nieuwe vt wonen loves blogs magazine staan! enig sinds teleurgesteld dat ik niet gevraagd ben voor dit mooie magazine. Mijn jongste zoon die onbevangen in zijn kamertje speelt met zijn speelgoed. Waar maak ik me druk om? Soms kan je gewoon teleurgesteld zijn (in jezelf). Gelukkig kan ik ook nog blij worden van de kleine dingen in het leven en vind ik het bloggen nog altijd even leuk! Ik hoop dat jullie ook nog met veel plezier mijn blog bezoeken?! Ieder een fijne week gewenst!

My little boy playing inside his room. Young and happy with his toys. Where do I push myself?

babydeken Polka, Fine Little Day / Dollie, Suussies / kussen Origami Monkey, Minifellow / poster Hello, MiniWilla / paddestoellamp, Heico >> allen uit mijn shop Coos-je / grijs hoogpolig kleed, OTTO.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

15 Comments on “binnen spelen

 1. Heerlijk dat je zoon zo lekker kan spelen! Ik bezoek je blog maar al te graag hoor Stephanie, dus laat je door 'zoiets' niet je blogplezier ontnemen.
  Fijne nieuwe week, Pascale X

 2. Ik was ook supertrots op die meiden Steef, het zag er ook allemaal zo mooi uit!! En jouw succes hangt toch niet af van een interview in het magazine. Kijk nou wat een fijne reacties je al hebt van je lezers. Daar doe je het voor! En je blog lees ik met plezier schat!
  Dikke kus Miran X

 3. Niet teleurgesteld zijn, hoor.. dat is zo zonde van je tijd. Je vergelijken met een ander is het eerste wat ik tig jaren geleden heb opgegeven, er zullen altijd mensen zijn die het in jouw ogen beter doen dan jij en helaas kijk je vaak niet naar degenen die vinden dat jij het beter doet dan anderen. Ik doe het voor mijzelf omdat ik het leuk vind. Toen ik voor mijzelf begon kreeg ik een berg kritiek en werd er erg lullig gedaan over wat ik deed. In de jaren daarop deden ze me of na, of ze wilden dat ik ze (natuurlijk gratis) hielp en nu ik in een blad stond vertellen ze graag aan anderen over mij.. Wat heb je er aan, denk ik dan.. Lekker doorgaan met wat je doet, er komt vanzelf een moment dat je wordt verrast doordat je ergens voor wordt gevraagd. Zou jammer zijn als je tot die tijd niet kunt genieten van wat je doet, daarmee doe je jezelf tekort. Fijne dag!

 4. Niet zo hard zijn voor jezelf.
  Ik lees je blog ook altijd met zoveel plezier.
  Wees maar trots op jezelf!
  Van mij hadden er nog wel meer Bloggers in mogen staan die ik bewonder. Maar goed ze maken een selectie.

  Geniet van wat je doet en ga vooral zo door!

  Veel liefs Marieke

 5. Hey,..niet zo negatief zijn over jezelf hoor!
  Ik kom graag even bij je langs en je blog is zo anders dan al die anderen.
  Heel persoonlijk, mooie foto's, een hele eigen smaak (zie je stoelen!) en je doet niet met al die iedereen mee.
  Dat maakt je blog juist zo bijzonder.
  Sommige blogs zijn net Magazines, en dat vind ik echt niet leuk.
  Bloggers die dicht bij hunzelf blijven zijn het leukste om te lezen,..dus blijf doorgaan.
  Groet!

 6. Hey Stephanie, ik heb pas sinds een maand of drie het fenomeen bloggen/blogger ontdekt en moet mij deze nog volledig eigen maken, maar één ding staat vast, ik ben fan van je! Laat je niet gek maken door successen van andere bloggers. Jij hebt een geheel eigen stijl, dat maakt jouw blog nou net zo leuk, dus ik zeg: "Doorgaan!!!" Ikzelf mag blij zijn als mijn blog drie keer per dag wordt gezien 😉 Groetjes,
  Marloes

 7. Wat een mooie reacties! Ook ik breng regelmatig een bezoekje aan je blog en geniet van je mooie en authentieke foto's wat je blog zo persoonlijk maakt en anders dan alle andere blogs.
  Ik hoop dan ook dat ik nog lang mag genieten van je mooie blog!

  Liefs Colinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *