Interior

Pixum ~ foto uit laten vergroten

 

 

 

 

Dit is hem geworden! #blij de foto die ik uit heb laten vergroten bij PIXUM
Er was ook veel voorkeur voor schaap nummer 1 maar die wil ik af laten drukken op een kussen. Dan heb ik mijn eigen By Nord kussen. Zodra deze binnen is volgen de foto’s …
Pixum is een nieuwe sponsor op mijn blog. De uitvergroting van het bos is afgedrukt op kunststof.
En mooi strak product wat leuk is om neer te zetten (zoals bij mij op mijn bureau) maar ook mooi aan de muur.
Wie is Pixum?
Pixum is een populaire online fotoservice. Elf jaar geleden opgericht in Duitsland, en inmiddels actief in heel Europa. Zij hebben een zeer gevarieerd aanbod van fotoproducten. Van de traditionele foto-afdrukken tot enorme XXL-posters en van fotoboeken tot canvasfoto’s.
Pixum bedankt en welkom op mijn blog!
Do you like INTERIEUR-COOSJE +
Please join me on Facebook / Twitter / Pinterest or become a member of my blog.

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Pixum ~ foto uit laten vergroten

  1. Ik ben nog steeds niet verder gegaan met het onderwerp sponsers 🙂 Jij duidelijk wel, gaaf! Ziet er erg mooi uit, je canvas, en ik ben erg benieuwd naar je kussen…
    Mooie foto's! Leuk kijkje in je huis. Wat heb jij stoere eetkamerstoelen! Ik vind ze echt geweldig.
    Heel mooi weekend!

    Liefs Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *