Interior

picture *LOVE*

Het was al even geleden … sorry! Eindelijk weer een nieuwe picture *LOVE* plaatsing van mijn kant.
Deze foto staat al heel lang op mijn favorieten (foto) lijstje en komt uit Milk Magazine. De reden dat ik hem zo leuk vind is de aantrekkingskracht van de kussens met de kinder gezichtjes. Het geeft het huis een vrolijke draai en wat humor. Voor meer foto’s van dit mooie Londense appartement (met nog een aantal leuke details) klik hier.

Happy Monday

Picture *LOVE* is bedoeld om een liefde voor een bepaalde (interieur) foto te delen met anderen.
Wil je ook mee doen? Mail me dan op stephaniekoster65@gmail.com of laat een reactie achter onder aan deze blog.
Je plaatst iedere maand je foto met waarom je voor deze foto gekozen hebt en linkt deze door naar iedereen die mee doet met Picture*LOVE*. Onderaan je blog zet je alle namen (met link) van de mensen die meedoen. Hierdoor genereer je meer volgers voor je collega bloggers en uiteindelijk ook voor jezelf. Leuk als je ook mee wilt doen!
Op dit moment doen de volgende bloggers met Picture*LOVE* mee Miranda, Antine, Anneke, Gerdien, Marit, Rosemarie, Chris, Wendy, Jessica en Cindy.
Wil je ook mee doen stuur een mailtje naar stephaniekoster65@gmail.com of laat een reactie achter onder deze blog.

Would you also like to join Picture*LOVE* on your own blog please mail me at stephaniekoster65@gmail.com

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “picture *LOVE*

 1. Ik vind je eigen foto's en je verhaaltjes toch veel leuker hoor!
  Tja,..haha ik kan er niks aan doen, …dat is veel persoonlijker en mooier om te lezen.
  Leuke nieuwe week toegewenst met mooie en nieuwe fam . foto's.
  Groet Jolanda.

  1. Haha … vind ik eigenlijk zelf ook Jolanda maar dit initiatief heb ik nou eenmaal genomen kan ik er niet zomaar weer mee stoppen. Buiten dat heb ik niet iedere dag even veel tijd om foto's te maken en hele verhalen te verzinnen. Maar je hebt gelijk! Fijne week!
   Volgende post zijn weer eigen foto's ☺

 2. Hoi Stephanie, Het lijkt me wel leuk om mee te doen met Picture*LOVE*. En even als reactie op je vorige berichtje, Picture Love kan je toch ook hebben met iets in je eigen foto's, of niet? Gave foto trouwens, ik hou ook wel van zwart wit met warme elementen en die oude auto/trein(?) vind ik helemaal te gek.. Groetjes! Lidia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *