Interior - Photography

PICTURE *LOVE*

Picture *LOVE* deel 4. Niet zoals jullie gewend zijn op mijn Word Press blog Coos-je maar op mijn “oude” blogspot adres. Ik zit al een hele tijd met mijn nieuwe blog in mijn maag. Ik weet dat ik het de tijd moet geven maar ik vind blogspot nou eenmaal prettiger werken. Mijn blogspot adres zit nu voorlopig vast gekoppeld aan mijn site. Dit is nu dus nog de enige blog die gebruik ✚ 
Twee foto’s van de altijd inspirerende Engelse blog Ollies and Seb’s Haus.
De eenvoud en de mooie producten zeggen voor mij genoeg. Zou alles zo in mijn eigen huis op de vensterbank willen zetten.
Picture *LOVE* heeft deze maand twee nieuwe deelnemers tw. Jessica van de “nieuwe” blog Wonen.Decoreren en Marit van HomeMarit.

Picture *LOVE* is bedoeld om een liefde voor een bepaalde (interieur) foto te delen met anderen.
Wil je ook mee doen? Mail me dan op stephaniekoster65@gmail.com of laat een reactie achter onder aan deze blog.
Je plaatst iedere maand je foto met waarom je voor deze foto gekozen hebt en linkt deze door naar iedereen die mee doet met Picture*LOVE*. Onderaan je blog zet je alle namen (met link) van de mensen die meedoen. Hierdoor genereer je meer volgers voor je collega bloggers en uiteindelijk ook voor jezelf. Leuk als je ook mee wilt doen!
Op dit moment doen de volgende bloggers met Picture*LOVE* mee MirandaAntineConnyAnnekeGerdien en Rosemarie.
Mocht ik iemand vergeten zijn te vermelden die ook mee doet met Picture*LOVE* laat het me weten!

Picture *LOVE* part 4 . Again (just like yesterday) pics from the beautiful blog Ollie and Seb’s Haus.
Would you also like to join Picture*LOVE* on your own blog please mail me at stephaniekoster65@gmail.com

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “PICTURE *LOVE*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *