Used before category names. Photography

Pasen op het strand

Pasen op het strand

Het strand is een magische plek voor mij. Mijn hele leven kom ik er al. Wij wonen of woonden er niet maar mijn moeder was geboren en getogen in Noordwijk. Toen zij met mijn vader trouwde verhuisde ze naar een gehucht in de Haarlemmermeerpolder, verschrikkelijk vond ze dat. Bijna ieder weekend ben ik zeker wel tot mijn 15de levensjaar naar Noordwijk gegaan. Het strand bleef haar trekken, ze kon niet zonder de zee. Als je hier mee opgroeit raak je daar aan gewend. Ik kom er niet meer ieder weekend maar eens in de maand zeker wel. Vandaag hadden we afgesproken met de familie in Katwijk omdat het daar iets minder druk is dan Noordwijk. We hebben genoten van het heerlijke weer en de rust op het strand.

Today we enjoyed the wonderful spring weather and the silence on the beach in Katwijk aan Zee.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Paas weekend

Leave a reply

Comments

Altijd heerlijk zo'n dagje strand. Als puber droomde ik van wonen bij het strand en ik ben zo blij dat ik naar Den Haag verhuisde en het strand op 10 min fietsen heb… Was een heerlijke dag en wat mooi die zeesterren…
Hoop dat we een zomer vol strandweer krijgen! Fijne dag! X