Used before category names. Interior

PARTY

PARTY

Dit weekend vierde wij Sem zijn 14de verjaardag. Voor een viertien jarige kun je geen olijke kinderslingers meer ophangen (TE kinderachtig) dus maakte ik er één zelf. Wat heb je daar voor nodig: een rolletje wit touw, een rol Ikea inpak papier, een tube sterke lijm en een schaar. Hoelang ben je hier mee bezig: 15 minuten 😉 De grote cijfer ballonnen, zag ik voorbij komen op Instagram en bestelde ik bij de Feestwinkel Verkleedplaneet in Alphen aan den Rijn. Gevuld met helium een eye catcher op iedere party! Ze zijn verkrijgbaar in twee maten (dit is de grootste maat) en in twee kleuren, zilver en goud. Het project slaapkamer make-over van Jack ging ook verder. Het behang zit ondertussen op de muren (helemaal zelf gedaan en nog nooit eerder behangen). Morgen hier meer over.

This weekend we celebrated the 14th birthday party of my eldest son. The decoration is made by myself and the helium balloons are bought in a party shop.

poster Rablove, cushion Hello both Miniwilla, available at Coos-je

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Green, Woods and Disque

Leave a reply

Comments

Hoera! Nog gefeliciteerd met Sem! De cijferballonnen zijn echt leuk! Ik wilde ze ook nog kopen voor Wolf haar verjaardag vorige maand, maar ik kon geen cijfer 1 meer vinden helaas. De vlaggentjes zijn leuk!

Hoer! Wat een leuke feestversiering!

Groetjes Cindy
woon-geluk.blogspot.nl