Lifestyle

PARTY

Het heeft even geduurd maar na een aantal maanden van wachten kon Jack (geb. datum 19-12-2006) gisteren eindelijk zijn verjaardagspartijtje vieren. Hij wilde zo graag naar het openlucht zwembad in onze woonplaats en die is in Mei open gegaan 🙂 Van het zwemmen helaas geen foto’s (mama had het te druk met andere dingen). Maar wel van de caps pimpen, spelen en kadootjes verstoppen buiten in de speeltuin.

Yesterday we celebrated Jack’s birthday again for friends. We went to the local pool, played outside and pimped caps.

Have a nice and sunny weekend ☼ ☼ ☼

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “PARTY

  1. Wat leuk om die petten te pimpen! Er zijn nog maar weinig buiten zwembaden he? Ik ging altijd vroeger naar Groenendaal in Heemstede, die hadden ook een buitenbad waar je ook de zwemvierdaagse kon doen, zo leuk. Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *