Photography

Paas weekend

Voor Pasen had ik een leuke buiten locatie in gedachten om foto’s te maken van Paashaas Jack. Meneer had echter geen zin, dus hield het op. Binnen lukte wel, maar hij wilde niet dat ik te veel foto’s maakte. Met de zon zo naar binnen, zijn ze mooi geworden. Het is ook best grijs geweest vandaag en dan zit ik met het licht (ik fotografeer niet met flitser).
Leuk woon nieuws, deze week hebben wij twee nieuwe banken gekocht en ze zijn alle twee ook al afgeleverd. Het ene model komt van Ikea en is een Nockeby in het donker grijs. De ander is een vintage Chesterfield sofa in het zwart. Wij zijn er erg blij mee! De twee totaal verschillende modellen passen goed bij elkaar en staan super mooi in ons interieur. Van één bank naar twee heeft heel wat te weeg gebracht in onze woonkamer. Alles heeft gister avond zo’n beetje een andere plek gehad. En ik stroom weer over van de nieuwe ideeën… haha!

Geniet van het weekend allemaal, Fijne Pasen!

Easter Bunny Jack in our Easter decorated house. Have a lovely weekend, ENJOY!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Paas weekend

  1. Ik laat die flitser ook altijd achterwege, vind het de foto's geen goed doen. Leuk dat jullie een nieuwe bank hebben! Wat gedurfd ook twee verschillende modellen en materialen. Stoere bank die chesterfield en handig formaat ook. Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *