Interior

OUDE BLOG

via Broste CPH

via Pinterest

via Daniella Witte

Voor degene die er geen touw meer aan vast kunnen knopen …. Ik ben volledig terug naar mijn oude blog op blogspot. Sommige mensen zullen mij misschien niet snappen maar ik werd niet vrolijk van mijn blog op Word Press. Terug naar mijn oude vertrouwde blog. Hoop dat jullie mij allemaal weer gaan volgen op (interieur) Coos-je ! Bedankt alvast!
By the way mijn shop draait gewoon door op Word Press. En om jullie alvast een klein beetje op de hoogte te stellen in November doe ik een Sinterklaas / Kerst SALE bij mij thuis. Dan kunnen jullie de producten eens met eigen ogen zien en voelen. Nadere info volgt snel!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “OUDE BLOG

  1. Prima toch, je oude blog! Denk dat deze misschien wat objectiever overkomt dan bij je shop. Op de een of andere manier reageerde ik daar ook niet zo snel. Wat leuk een huiskamer sale. Kost je wel 5 jaar van je leven, dat weet je he? 🙂 Als ik je kan helpen met iets moet je maar een gil geven!

    Liefs Suus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *