Used before category names. Lifestyle

Op de fiets

Op de fiets

Onze wekelijkse rit door weer en wind op de fiets door de polder. Altijd gezellig met Beer ☺

Our weekly bike ride through the Dutch polder.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
vintage kinderwerkplek

Leave a reply

Comments

Super gezellig en heerlijk even genieten van dit soort gewone maar oh zo bijzondere momentjes 😉 fijn weekend! x

Steef, die tweede foto… SUPER!
Groetjes, Marloes

Heerlijk uitwaaien op de fiets is iets waar ik ook erg van hou.
Mooie foto's hoor.
Fijn weekend daar.
Groetjes
Alet

Wat een leuke foto's! Doet me denken aan de foto's van de jaren 40 en 50 waar je ze ook vaak zag fietsen door het hollandse landschap.
Dat heb je mooi gedaan!

Fijn weekend!

X Colinda

Wat een een mooie omgeving om zo te kunnen fietsen, heerlijk! Zo herkenbaar dat 'staand' fietsen, doen die van mij ook altijd.
Pascale X