Photography

kruimeltje

schooier
jack
img_6621
img_6619
img_6614
img_6618

Noem hem Kruimeltje, Pietje Bel, Ciske, doe Jack een oude pet op en hij kan er zo voor door.
In een Kringloopwinkel waar ik drie keer per week langs loop zag ik laatst deze oude pet liggen. Mijn opa uit Noordwijk droeg er vroeger altijd één. Ik kon hem niet laten liggen, zag het hele beeld al voor me.
Afgelopen woensdag stapte wij aan het einde van de middag op de fiets, oude wollen jas van mij mee, laarzen aan, op naar de weilanden net buiten het dorp.Ik hoef nooit heel veel instructies te geven, negen van de tien keer heb ik binnen no-time genoeg foto’s van hem erop staan die ik leuk vind. Meestal bekijk ik op de plek zelf pas hoe en wat, en dat pakt meestal goed uit. Eén puntje voor mij van kritiek is om het licht in de omgeving beter onder de knie te krijgen, die is nu nog wat donker en grauw. Doordat ik nog steeds in JPEG fotografeer kan ik daar niet veel meer aan sleutelen met het bewerken. Wellicht heb ik daar ook een andere lens voor nodig maar dat moet ik nog een keer goed uitzoeken. Maar ach, de close up foto’s waren allemaal geweldig, het was lastig kiezen welke te plaatsen, ik koos voor de meest ondeugende 😉

Fijn weekend iedereen! geniet van het mooie Herfstweer!

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “kruimeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *