oefenen met camera

oefenen met camera

Vandaag kocht ik een nieuwe lens voor mijn camera. Al geruime tijd was ik niet meer blij met de resultaten die uit mijn camera kwamen. Of ze waren bewogen, te donker, overbelicht, ruis, grauw noem maar op. Op het moment dat ik dacht dat ik een andere camera nodig had en ik vandaag op stap ging op zoek naar een nieuwe, adviseerde de meneer in de winkel mij alleen een andere lens. Een kleine 50 mm 1.8, niet eens zo duur. Ik ben zo blij als een kind moet er alleen even mee leren omgaan, inzoomen met deze kan niet. Oefenen baart kunst, dus de komende tijd wordt het veel foto’s nemen.

Today I bought a new small Canon 50mm 1.8 lens for my camera. I’m very happy with it but I have to practice now to make them better!

4 thoughts on “oefenen met camera

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>