Used before category names. Photography

oefenen cursus fotografie

oefenen cursus fotografie

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

Vandaag maakte ik weer een hele reeks foto’s van Jack. Ik oefende binnen en buiten in het bos voor mijn cursus fotografie voor beginners. Ondanks het donkere weer buiten zijn de foto’s toch redelijk licht geworden maar je ziet een verschil in kleur als je goed kijkt. Een cursus fotobewerking zou na verloop van tijd ook niet verkeerd zijn maar eerst deze.
De foto’s die ik buiten maakte laat ik jullie morgen zien, ben benieuwd wat jullie van deze vinden!?

Fijne zondag avond!

fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Kinderkamer ideeën

Leave a reply

Comments

Wat een gave foto’s! Model is natuurlijk super:-))

geweldig, doe me denken aan mijn zoon Sem (11), ook zo’n vrolijk wonder…