Photography

oefenen cursus fotografie – Beer in de wei

IMG_3143

IMG_3157

IMG_3136

IMG_3138

IMG_3140

IMG_3163

IMG_3146

IMG_3166

IMG_3159

IMG_3160

Nu ik begonnen ben met mijn cursus fotografie gaan we natuurlijk nog meer oefenen. De stand automatisch mag eigenlijk niet meer, best moeilijk als je dat gewend bent. Vanmiddag oefende ik met Beer in een weiland net buiten het dorp (vandaar de titel Beer in de wei). De zon scheen, met wat vocht in de lucht een prachtige herfst dag. Dit keer Beer voor mijn camera in plaats van Jack. Beer heeft er over het algemeen niet zoveel zin in en weet niet altijd goed hoe hij moet kijken. Vandaag ging het goed al moest hij een klein beetje inkomen. We hebben gekeken of het lukt om goede foto’s te krijgen als je beweegt en wat is er leuker dan een spontaan, vrolijk kind op de foto!
Ook was het de bedoeling dat ik met mijn belichting zou oefenen, sluitertijd, diafragma, het is allemaal nog abracadabra voor me, maar uiteindelijk gaat dat vast een keer goed komen.
Komende week laat ik jullie ook nog mooie foto’s zien van een boom vol gekleurde herfstbladeren die ik vanmiddag ook schoot.

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “oefenen cursus fotografie – Beer in de wei

    1. Hi Carla, wat leuk een reactie van jou! Leuk overhemd he… zag ze hangen en dacht in the pocket voor Beer 😉 Alles goed me je?

  1. Wat een goede koppies hebben je zonen toch! Ik fotografeer alles op de automatische stand hoor en doe eigenlijk maar wat hihi. Voor het goede zou ik toch ook eens een cursus moeten gaan doen want ik vind het wel erg leuk om te doen. Ik blog nu ook voor een Brasserie en merk dat foodfotografie toch ook wel weer een vak apart is hoor, wel weer een hele uitdaging. Ik vind dat je eigenlijk al hele mooie foto’s maakt dus de verwachtingen zijn hoog hoor na je cursus :-). Pascale x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *