Interior

NORR11

NORR11_BlogBanner_03_MammothNORR11_BlogBanner_07_Roughprodotti-67952-rel5f1937448e6847b48998825a194e7e3e1_man_day_badDuke_Vinod_Trieste_Milan_Shine_01

NORR11_BlogBanner_04_Langue2

Met dit mooie weer komen de Lente kriebels bij de meeste van ons weer naar boven. Bij Lente kriebels horen bij mij veranderingen in huis en in de tuin (ik denk dat ik dan wel spreek voor alle interieur liefhebbers). Alle winterspullen maken plaats voor lente spulletjes in lichte kleuren en er wordt weer het één en ander verschoven, schoon gemaakt en ik denk heel stiekem aan verven en wellicht wat muren behangen (knipoog).
Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf staat (of stond) het bloggen bij mij de laatste maanden wat op een laag pitje, daar ga ik weer verandering in brengen, er zijn te veel mooie nieuwe voorjaar/zomer collecties en interieur inspiratie die ik met jullie wil delen!

Één collectie daarvan is die van het (misschien in Nederland nog iets onbekende) Deense design label NORR11. De typische Deense strakke stijl spreekt mij enorm aan. De vormen, het materiaal gebruik en de combinaties zijn super! De stijlen wisselen af van strakke tot industriële en klassieke vormen, allen met een Deense touch.

De collectie is vorm gegeven door diverse designers uit Denemarken, Norwegen en IJsland en vormen samen één geheel.
Tot nu toe zijn er (helaas) nog maar 5 showrooms in Europa en helaas nog niet in Nederland, waar de collectie in het echt te bewonderen is. NORR11 is ondertussen wel te koop in Nederland bij 25 woonwinkels waaronder LOFT in Zwolle, De KLare Lijn in Leiden, The Frozen Fountain in Amsterdam en Room for Living in Laren (meer verkooppunten zien klik hier). Laten we hopen dat NORR11 snel nog meer bekendheid krijgt en de verkooppunten uitgebreid kunnen worden 😉
Als Scandinavisch design liefhebber moeten jullie het met mij eens zijn dat NORR11 prachtig is!

Klik voor de gehele collectie hier.

Geniet allen van het mooie weer en allemaal succes met klussen en veranderingen in (en om) het huis. Tot blogs, zie jullie snel weer!

—————

Do you already know the Danish design label NORR11? Take a look at their site and enjoy the Danish simplicity for your home.

fotobron: NORR11

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “NORR11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *