Interior

Nordic home

by nord 2

08 (1)

09 (1)

by nord 1

07 (1)

by nord 4

06 (1)

Gisteren toonde ik een huis met donder grijze muren. Grijze muren staan heel stijlvol en warm. Veel wit in huis staat fris maar wordt ook vaak als kil beschouwd. Dit Deense huis van Hanne Berzant (de eigenaresse van het Scandinavische woonlabel By Nord) toont aan dat dit niet het geval hoeft te zijn. Door haar minimale inrichting maar wel het gebruik van de juiste materialen zoals hout, mooie linnen stoffen, een enkele groene plant en andere natuurlijke materialen, straalt dit huis rust en ook warmte uit. Ik vind ht een plaatje. Wat een heerlijk zomers huis!

fotobron: Bolig Liv

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Nordic home

  1. Hi Colette,

   Helemaal wit of alles grijs (zie het andere huis wat ik plaatste) is ook nog een optie. Eén dingetje hier in huis…. mijn man vindt het niet zo nodig haha!
   Ik hou in ieder geval van deze stijl, jij ook, dat weet ik 😉

   Groetjes en fijn weekend!

   Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *