noordhollands duinreservaat
Lifestyle

Noordhollands Duinreservaat

noordhollands duinreservaat

Noordhollands duinreservaat

noordhollands duinreservaat

Noordhollands duinreservaat

Noordhollands duinreservaat

 

Mei vakantie in Corona tijd

Mei vakantie in Corona tijd is een vreemde vakantie. Waar wij normaal met zijn 4-en naar Amsterdam zouden gaan om te shoppen, naar een pretpark of naar onze tante in Drenthe, dit jaar is het helaas niets van dit alles. Woensdag is de Mei vakantie voorbij en hebben wij weinig tot niets gedaan. Deze twee weken waren eerlijk gezegd niets anders dan alle voorgaande weken. Het is jammer maar iedereen zit in hetzelfde schuitje door de Corona crisis dus ik mag niet klagen. Alleen toen ik vanochtend wakker werd en de zon zag schijnen door het raam had ik de behoefte om vandaag wel wat te doen. Ik wilde naar het strand of de duinen.

Duinen en strand

Rond de middag stapte ik met alle drie mijn kids in de auto en reden we naar Haarlem. We zouden naar de Kennemer duinen gaan, dat had ik al tijden in mijn hoofd om een keer te doen. Door Overveen en Aerdenhout konden we nog wel komen maar eenmaal bij de rotonde richting het strand werd de weg verspert door verkeersregelaars. Er stond een bord verboden naar het strand te gaan, wat jammer! Ik had het kunnen weten maar had de afgelopen weken alweer zoveel foto’s voorbij zien komen van diverse mensen op het strand, dat ik dacht  dat het wel kon. De Kennemer duinen ging het niet worden dus. Wat nu?

 

Noordhollands duinreservaat

noordhollands duinreservaat

noordhollands duinreservaat

Noordhollands duinreservaat

Noordhollands duinreservaat

 

Castricum

Mijn oudste zoon had wel een ander idee, van Haarlem reden we door naar Castricum. In Castricum was het rustig en konden we vrij parkeren op de parkeerplaats van het plaatselijke voetbalveld naast het Noordhollands Duinreservaat. Via een mega hoge trap liepen we het prachtige gebied in. Met een zonnetje en veel vogelgeluiden hebben we genoten van de duinen en het bos. Het strand hebben we even gelaten voor het was. Mijn mannen vinden een klein rondje ok, het moet niet te lang duren 😉

Uitrazen na weken niet veel doen…

Ik heb heerlijk genoten met mijn camera in mijn hand en de jongens hebben even heerlijk uit kunnen razen in de natuur. Of het wel of niet verantwoord was? De meningen zullen verdeelt zijn, ik vond dat het wel kon. We zijn weinig tot geen mensen tegen gekomen en hebben rekening gehouden met de 1,5 meter regeling. Morgen nog vrij  en dan is de Mei vakantie weer voorbij. Het enige voordeel van de vakantie was dat we even niet meer de onderlinge strijd aan hoefde te gaan met betrekking tot het huiswerk maken. Wat dat betreft vind ik het jammer dat school woensdag weer begint haha … Willen jullie naar een mooie plek om een keer te wandelen, overweeg dan eens hier naar toe te gaan. De omgeving is hier mooi! Holland op zijn best zeg maar.

Wens ik verder iedereen nog even sterkte met alle maatregelen die nu nog gelden. Hopelijk wordt alles snel weer wat beter. Houdt vol!

 

noordhollands duinreservaat

noordhollands duinreservaat

noordhollands duinreservaat

noordhollands duinreservaat

noordhollands duinreservaat

 

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “Noordhollands Duinreservaat

  1. wij zijn redelijk bevoorrecht he Alet. Hoop dat jullie ook snel weer voor vrijheid krijgen.
   Nog een fijne Moederdag!

   Groetjes,

   Stephanie

 1. Prachtig daar, wij hebben daar veel gelopen, hadden een wandelvriend die de duinen daar op zijn duimpje kende. Mooie foto’s en ik vind dat je er niemand kwaad mee doet om in een stil gebied lekker te gaan wandelen. Doen wij ook!

  1. Zo denk ik ook. Wij kijken of het kan of niet en anders gaan we weer weg. Het plan was Kennemer duinen maar daar was het waarschijnlijk te druk en daardoor afgesloten. Wil nog wel een keer terug naar deze plek. Heb maar een klein stukje gezien, het gebied is best groot. Wellicht weer een keer met de tantes en nichten?! 😉

   Groetjes,

   Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *