Interior

Het nieuwe huis zoals het nu is …

IMG_5918

IMG_5901

IMG_5903

IMG_5905

IMG_5906

IMG_5907

IMG_5909

IMG_5911

IMG_5912

IMG_5913

IMG_5914

IMG_5915

Ons “nieuwe” tijdelijke huis, zoals het nu is. Niet echt iets wat jullie van mij gewend zijn. Met liters verf, een behangetje hier en daar en de juiste meubels gaat het wel weer een huis worden wat voor mij verantwoord is, maar er moet nog veel gebeuren.
De mannen in ons huis staan er iets anders tegenover, die vinden het allemaal niet echt nodig en zonde van de tijd, geld en energie die erin gaat, maar voor mij is het een must om het, ook al is het maar voor een jaar, het naar ons zin te krijgen. Als je in een huis woont waar je je niet prettig voelt word je ziek en depressief, dat heb ik in het verleden ooit meegemaakt, dat gebeurd me niet nog een keer. Ik heb er gelukkig het vertrouwen in dat als alles opgeknapt is, we er prima naar ons zin zullen wonen.

Het huis is de laatste jaren flink verwaarloosd, er is weinig tot niets aan gedaan waardoor er nu heel veel achterstallig onderhoud is. De muren, plafonds, kozijnen, de trappen, alle binnendeuren, de buitenboel, alles moet opnieuw in de verf. Het toilet, de keuken en badkamer hebben een opfris- ofwel opknapbeurt nodig. Voor het mooie zouden er vloeren vervangen moeten worden. De achtertuin is gesnoeid, er is achter weer wat zonlicht. De voortuin komt later aan de beurt, maar daar geldt hetzelfde voor.

Beneden was de woonkamer al geverfd (gelukkig) die ziet er goed uit. Nu staat hij nog vol dozen en meubels en dat wordt de komende week alleen nog maar meer.
In de keuken wordt de kraan, het aanrechtblad, de koelkast en de vaatwasser komende week vervangen. Afgelopen woensdag kocht ik een keukentafel voor een leuk zitje, daar droom ik al jaren van. Dit weekend staat in het teken van de hal en het trappenhuis verven.
Volgend weekend gaan we over!

Foto’s Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Het nieuwe huis zoals het nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *