Interior

Nieuw jaar ~ nieuwe plannen in huis

tom tailor

woon decoratie

Beste wensen voor 2019

Hoi allemaal! Allereerst de aller beste wensen voor 2019 gewenst!
Leuk dat jullie mijn blog (nog steeds) bezoeken 🙂
Voor een ieder die mij volgt, of mijn blog of social media kanalen, ik waardeer het enorm dat jullie nog steeds mijn verhalen lezen, mijn foto’s bekijken en zo af en toe een reactie achter laten. Het is leuk om te zien dat ik nog steeds vaste volgers heb die reageren. Ook al is het wellicht nu anders dan toen ik begon in 2011.
Er zijn vandaag de dag minder mensen die nog de tijd nemen om een blog te lezen of te bekijken, daar is Instagram voor in de plaats gekomen. Instagram is echter niet helemaal mijn ding. Ik plaats er dagelijks foto’s op maar op de één of andere manier begrijp ik het spelletje erachter niet. Dat maakt niet uit, ik ben beter in andere dingen laten we zeggen. Jammer is het soms wel maar niet getreurd! Ik ga gewoon verder op mijn blog en heb ondertussen genoeg plannen voor 2019 in petto die ik op dit medium heel graag met jullie deel. Wel komen er een paar kleine veranderingen. Zo ga ik over naar een andere hosting, maar daar merken jullie niets van, denk ik na over een ander thema en is het misschien tijd voor een ander logo. Daar moet ik me nog over buigen, wordt vervolgd 😉

klus planning in huis

In huis heb ik zoals altijd ook heel wat plannen. Als ik er daar één of twee van realiseer ben ik tevreden 🙂
Zo heb ik op de planning staan dat onze slaapkamer opgeknapt gaat worden, er het één en ander in de achtertuin om gaat en mocht ik nog tijd en budget hebben begin ik aan de muren in de woonkamer. Als ik aan deze muren begin (er zit spachtelputz op die ik eraf wil) wordt het ben ik bang een gigantische klus en kom ik waarschijnlijk meer dingen tegen die dan ook gedaan moet(-en) worden. Dus wellicht stellen we dit uit tot het jaar daarna.

woonkamer

Met onze woonkamer ben ik momenteel best tevreden, al zoek ik nog een aantal dingen die voor ons het wooncomfort zullen verbeteren. Dit zijn een salontafel, meer zitruimte en raambekleding voor het voorraam (daar hangt al even niets). Met ons nieuwe vloerkleed heeft onze zithoek een enorme boost gekregen, alleen is een 3-zitsbank en losse fauteuil niet genoeg voor vijf personen.
Vlak voor de Kerst kocht ik nog wel een nieuw kussen en een nieuw plaid online bij OTTO voor op de bank. Het plaid (wat ik echt een must vind in de winter) was aan vervanging toe (iets met een potje slijm dat de jongens er per ongeluk overheen hadden laten vallen). Tja en van kussens op de bank heb je er nooit genoeg hè 😉

nieuw plaid en kussen

Geïnspireerd op deze Scandinavische binnenkijker die ik een paar maanden terug plaatste, koos ik voor een antraciet wollen plaid met wit zigzag patroon plus bijpassend antraciet kussen. Beiden zijn van Tom Tailor en van mooie kwaliteit (beiden wol). De prijs is ook ok, iets waar ik tegenwoordig echt wel op let. Het kussen toont wellicht iets saai, maar matcht mooi met een aantal velourse kussens die ik al heb. Het plaid en het kussen vind je onder deze link mocht je er ook interesse in hebben.

andere zithoek

De komende tijd ga ik dus op zoek naar meer zit comfort. In de Kringloopwinkel in ons dorp vond ik heel toevallig vandaag al een tweepersoons bank die misschien wel eens wat zou kunnen zijn. Aanstaande zaterdag gaan we proberen of hij past. Duimen dat het lukt want onze woonkamer is wat dat betreft vrij lastig. Hij is smal en blokkeert daardoor snel de doorloop. Een salontafel wordt een ander verhaal, die wil ik niet te groot, niet te hoog en hij moet passen qua stijl (Scandinavisch uiteraard). Ik heb geen haast, ik loop er vanzelf tegen aan.

Volgende week hopelijk foto’s van een nieuwe opstelling zithoek 😉 Duimen jullie met me mee op een goede afloop!? 😉

Groetjes en op een tof nieuw jaar!

Stephanie

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “Nieuw jaar ~ nieuwe plannen in huis

 1. Zoals gewoonlijk weer een fijne Blog,Ik geniet altijd ervan,dus ga zo door Stephanie, en het komt zo als het komt.Het ene sneller dan het ander.

 2. Allereerst de allerbeste wensen voor een mooi, gezond en creatief 2019!
  En fijn dat je hier blijft schrijven, iets meer lezen dan een onderschrift bij een foto vind ik erg fijn.
  Succes met de zoektocht voor nieuwe zitplekken en salontafel, ik duim hoor.
  Salontafel, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ze zijn handig, maar in onze kleine woonkamer vind ik het gauw te vol lijken. Daarom staan ze in de hoek tussen bank en stoel, dan kun je er toch gebruik van maken en kunnen ze naar believen tevoorschijn gehaald worden, als we met meer mensen zijn.

  1. Voor jou ook Jeanette! ik vind het leuk dat je al jaren trouw volgt en reactie’s achterlaat, dat waardeer ik enorm.
   De haat-liefde verhouding met een salontafel ken ik hoor haha…. heb ik jaren gehad in ons oude huis 😉 Alleen denk ik dat hij in dit huis juist heel tof zal staan. Eerst een andere bank erbij of iets anders wat ons meer zitruimte bied, daarna op zoek naar een salontafel. Heb wel iets in mijn hoofd, hoop dat ik dat vind.

   Groetjes,

   Stephanie

 3. Leuk weer Steef om het jaar te beginnen met fijne nieuwe plannen 🙂 Ook wij zijn het jaar gelijk gestart met het opfrissen van de woonkamer… Benieuwd hoe het weer bij je gaat worden! X

  1. Dank je! Ik zag het al voorbij komen op IG! Ook jij een bank of fauteuil erbij zag ik? Het wordt vast mooi, zo te zien. Heerlijk licht bij jou en vooral stylish X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *