Interior

Nieuw huis!

nieuw huis

Over exact zes en een halve week krijgen wij de sleutel van onze nieuwe huis. Wat een opluchting, wat zijn we blij!
De afgelopen weken stonden in het teken van de laatste afhandelingen met betrekking tot ons huis. Een hypotheek krijg je tegenwoordig niet meer zomaar, en dat hebben we geweten.
De datum van het voorlopig koopcontract is uiteindelijk drie keer verzet. Nadat je denkt dat ze je hele financiële hebben en houden wel helemaal weten komt er wel weer iets boven tafel. Ik heb dit ervaren als behoorlijk stressvol. Waar mijn man kalm en realistisch bleef ging ik om de minste of geringste vraag uit mijn dak. Er zijn zoveel momenten voorbij gekomen dat ik het echt niet meer zag zitten en ons hier in dit huurhuis nog wel een paar jaar zag zitten. Naar bloggen stond mijn hoofd al helemaal niet, dus het is een paar weken rustig geweest. Tot de verhuizing zal het denk nog wel even rustig blijven maar misschien ook niet. Wie weet loop ik over van de ideeën die ik straks ga uitvoeren, wie zal het zeggen.

woon ideeën

Nieuwe woon ideeën komen nu in ieder geval genoeg naar boven. Waar ik alles de afgelopen maanden redelijk heb tegen gehouden in mijn hoofd is de gang nu weer vrij. Ondertussen zoek ik heel internet af om te kijken waar ik aan diverse items kan komen die ik straks in ons nieuwe huis wil en is mijn opruim woede ook weer terug van weg geweest. Ik plemp Markplaats en de te koop groepen op Facebook vol met alles wat weg mag. Het roer zal namelijk iets omgaan in ons nieuwe huis. Mijn smaak is het afgelopen jaar toch ook wel iets veranderd. Op Pinterest heb ik een nieuw pin board aangemaakt waar ik ideeën op bewaar voor onze nieuwe stek. Mocht je het leuk vinden om dit bord te volgen klik hier.

Op het blog My Scandinavian Home (een blog die ik erg graag volg) kwam ik dit huis tegen. Een mix van de Deense stijl met Marokkaanse invloeden. Een gezellig huis met een geheel eigen smaak. Mijn periode zwart, wit, grijs laat ik achter me. Tijd voor iets nieuws! met vintage uiteraard 🙂
Meer foto’s van dit mooie huis zien? volg Julie Wittrup Pladsbjerg op Instagram

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Nieuw huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *