Interior

nieuw behang Lilesadi voor Photowall

Het Zweedse behangbedrijf Photowall is een spannende designsamenwerking aangegaan met de Nederlandse designstudio Lilesadi. Marmer en beton komen in een prachtig geometrisch patroon samen met fletse pastellen.

Designstudio Lilesadi: Sarah en Dinah Smutny werken vanuit hun kantoor in Rotterdam en zijn actueel met het motief Marble 2.0 dat exclusief voor Photowall is ontwikkeld. Het motief speelt met natuurlijke materialen, zoals marmer en beton, die in een geometrisch patroon bij elkaar komen.
De samenwerking met Lilesadi komt voort uit de grote designaanpak waarop Photowall op dit moment inzet. Het bedrijf wil in de toekomst meer vernieuwende en variërende motieven van allerlei spannende designers presenteren.
Marble 2.0 is exclusief verkrijgbaar bij Photowall, wordt op maat als fotobehang besteld en kost € 41 per vierkante meter.
Photowall is momenteel de grootste van Scandinavië op het gebied van fotobehang, met een breed assortiment wanddecoratie op maat; fotobehang, designbehang en canvas schilderijen. Alle producten worden vervaardigd in de fabriek in Skarpnäck vlakbij Stockholm en vervolgens over de hele wereld verzonden. Photowall heeft een passie voor design en kwaliteit en is altijd op zoek naar nieuwe en boeiende designsamenwerkingen.

Het behang wat in Jack zijn kamer op de muren komt, is van Fine Little Day en komt ook bij Photowall vandaan. Hun assortiment is zeer ruim en zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar iets moois voor op je muren.

Wil je meer foto’s zien van het mooie Marble 2.0 behang van Lilesadi kijk dan eens op de blog van Susanne Otter Frivole by Suus

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *