Interior

New Scandinavian design – By Lassen

bylassen_2015_Kubus 1_Kubus Bowl_Matchbox Cover_Brass_Twin Tables

bylassen_2015_Matchbox Cover_Kubus 1 brass

brass candle by lassen

Twin49_cool grey-p

De nieuwe collectie van het Deense design merk By Lassen is uit. Naast de mooie uitvoeringen van de kandelaars en schalen in zwart, wit en koper is nu brass (ofwel goud) aan de collectie toegevoegd. Ik zie goud al wat langer voorbij komen in diverse Scandinavische interieurs en vind het prachtig. Denk dat veel mensen even om moeten schakelen. Juist nu brons is geaccepteerd neemt goud het over. Wen er aan mensen, niet alleen met Kerst is het een streel voor het oog. Ik ben fan!

Bekijk de gehele collectie op de site van By Lassen.

p.s. de wandkastjes en (bijzet-)tafeltjes zijn niet te weerstaan.
By Lassen is in Nederland (online) te koop bij Nordic Blends.

foto’s By Lassen

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “New Scandinavian design – By Lassen

  1. Hi Stephanie, wat een toeval dat je over de nieuwe collectie van By Lassen hebt geschreven. Ik ben er nl. gisteren ook mee bezig geweest om de nieuwe collectie online te zetten in mijn webshop. Misschien fijn voor je lezers om te weten dat je By Lassen ook in NL kunt kopen?
    De messing collectie komt 2e helft oktober uit. Je vindt hem op http://www.nordicblends.nl/brands/by-lassen/.
    Maar er is al nieuws binnen, zoals de nieuwe houders voor lucifersdoosjes, die zijn ook te gek (voor bij de Kubus kandelaar… 😉 ). Fijn weekend alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *