Kids - Photography

“New Born” shoot

IMG_1102

IMG_1058

IMG_1071

IMG_1080

IMG_1085

IMG_1108

Als hobby fotograaf maakte ik twee weken geleden mijn eerste newborn shoot van Huub. Huub is 6 weken oud en wilde ik heel graag op de camera vast leggen om te kijken hoe dit mij af zou gaan. Heel eerlijk ben ik best trots op het resultaat en de papa en mama van Huub ook. In september ga ik beginnen aan een cursus fotografie. In de tussentijd fotografeer ik lekker door op de manier zoals ik tot nu toe heb gedaan. Volgende week zal ik ook een aantal foto’s met jullie delen die ik deze week van mijn eigen jongens maakte en heel leuk geworden zijn. Mocht jij het leuk vinden om ook foto’s van je kinderen te hebben en je woont in de buurt van Leimuiden neem dan gerust contact met me op. P.s. je mag er zelf ook op …

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on ““New Born” shoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *