Nazomer op het water

Nazomer op het water

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

IMG_2781

IMG_2841

IMG_2840

Varen met een bootje op de plas. Afgelopen zomer deden wij dit ook al eens met mijn zus. Afgelopen vrijdag was het mooi weer en namen we het er nog een keer van. Het werd een heerlijke nazomer middag op het water. We hebben met z’n vieren genoten van de laatste (zomer) zonnestralen en de rust op de plas.
Om mijn frustratie van de verloren foto’s te niet te doen (tijdens een hack vorige week op mijn IMac ben ik al mijn foto’s kwijt geraakt, stonden niet op een externe harde schijf) ben ik snel weer in de weer gegaan met mijn camera en favoriete 50mm lens. Eind september begin ik aan een cursus fotografie, zo’n zin in!

fotografie Stephanie Koster (de foto’s van mij zijn genomen door Beer)

4 thoughts on “Nazomer op het water

 • Jeanette Renting
  september 13, 2015 at 7:58 pm Beantwoorden

  Prachtige foto’s!
  Leuk ook om een foto samen met je zus te hebben.

 • Alet
  september 13, 2015 at 9:21 pm Beantwoorden

  Heerlijk genieten op het water. Mooie foto’s.

 • Pascale
  september 13, 2015 at 10:22 pm Beantwoorden

  Oh jeetje je iMac gehackt? Wat vreselijk van je foto’s. Dacht dat iMacs wel goed beveiligd waren. Heerlijk zo’n dagje op het water met je zus. Jullie lijken op elkaar. Wat gaaf ook die cursus, veel plezier daar. Worden je foto’s nog mooier. Pascale x

 • Marthy
  september 14, 2015 at 4:31 pm Beantwoorden

  Leuke foto’s van mijn nichten! Wat erg dat je al je foto’s kwijt ben. Mail me eens even over die fotocursus, is het wat voor mij?

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>