Nazomer op het water

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

varen

IMG_2781

IMG_2841

IMG_2840

Varen met een bootje op de plas. Afgelopen zomer deden wij dit ook al eens met mijn zus. Afgelopen vrijdag was het mooi weer en namen we het er nog een keer van. Het werd een heerlijke nazomer middag op het water. We hebben met z’n vieren genoten van de laatste (zomer) zonnestralen en de rust op de plas.
Om mijn frustratie van de verloren foto’s te niet te doen (tijdens een hack vorige week op mijn IMac ben ik al mijn foto’s kwijt geraakt, stonden niet op een externe harde schijf) ben ik snel weer in de weer gegaan met mijn camera en favoriete 50mm lens. Eind september begin ik aan een cursus fotografie, zo’n zin in!

fotografie Stephanie Koster (de foto’s van mij zijn genomen door Beer)

4 thoughts on “Nazomer op het water

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *