namiddag op het strand

namiddag op het strand

het strand en de duinen

Wat een prachtig voorjaarsweer hebben we dit weekend! Dit lokte ons gisteren naar het strand van Noordwijk. Het strand en de duinen waar ik alweer een poosje niet geweest was. Vroeger kwam ik hier bijna wekelijks. Naast het dorp midden in de polder waar ik mijn hele leven al woon is het strand mijn tweede plek. Deze plek blijft mij trekken, ik ben er mee opgegroeid. Mijn moeder kwam uit Noordwijk en kon na haar verhuizing naar een gehucht in de polder geen afscheid nemen van haar geliefde plek aan de zee. Zomer of winter, zon of regen, we gingen in het weekend steevast wandelen op het strand of in de duinen. Ik heb er fijne herinneringen aan en kom er nog steeds graag.

kracht training

Mijn oudste zoon had gisteren op zijn trainingsschema een kracht/sprong training ingepland staan. Ik stelde voor dit op het strand te doen.
Met camera en jongste broer mee gingen wij aan het einde van de middag naar Noordwijk. Onderweg herinnerde ik me nog een plek welke perfect zou zijn voor zijn training en mooi om foto’s te maken. Ik moest even goed zoeken want waar vroeger een bollenveld was stond nu een woonwijk (hoe zonde, maar van deze tijd). Eenmaal op de plek van bestemming wist ik het weer.

Coepelduinen

Zonder jassen genoten wij van de wijdse omgeving in de duinen. De Coepelduinen zijn prachtig en het was er lekker rustig (bijna geen mensen te zien). Het is een natuurgebied tussen Noordwijk en Katwijk, een aanrader om eens te gaan wandelen.
Terwijl Sem zijn training aan het uitvoeren was genoot Jack van het zand en de heuvels waar hij vanaf kon springen. Na verloop van tijd gingen de schoenen uit en werd het koude water ook nog getrotseerd 😉 De tekening in het zand is mama die foto’s van Jack maakt haha…. Heerlijk! ik geniet hier echt van!

Fijn weekend allemaal!

Fotografie Stephanie Koster

4 thoughts on “namiddag op het strand

 • Anne
  maart 12, 2017 at 1:57 pm Beantwoorden

  Prachtige foto’s Stephanie!

  • Stephanie Koster
   maart 12, 2017 at 2:02 pm Beantwoorden

   Thanks Anne!

 • Alet
  maart 13, 2017 at 10:05 pm Beantwoorden

  Je foto’s zijn weer schitterend Stephanie!

  • Stephanie Koster
   maart 22, 2017 at 12:03 pm Beantwoorden

   dank je Alet!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>