Fashion - Gardening

Naar de Keukenhof (op sandalen)

bloemen

kleurrijk

oranje tulp

birkenstock arizona

bloemenveld

bloembollen

flowerbulbs

paars gele bloemen

papagaai tulp

flowers

foodtruck

bloemenmand

red flowers

Keukenhof

Ken je dat, dat je al jaren iets roept maar het er nooit van komt? Nou dat had ik met de Keukenhof. De Keukenhof, nog geen kwartier van ons huis. Al jaren riep ik dat ik er graag een keer naar toe wilde. Om de één of andere reden kwam het er echter nooit van. De Keukenhof is maar een paar weken per jaar open en voor je het weet is het seizoen voorbij. Als ik thuis voorstelde naar de Keukenhof te gaan, riep mijn man stee vast NEE! De Keukenhof is voor ouderen en toeristen, ooit die file (bussen vol) wel eens zien staan naar Hillegom? Daar ga ik niet heen. Mijn kids gingen liever naar een ander park, dus dacht ik vaak, laat maar het komt wel een keer.

Verjaardagscadeau

Twee weken terug kreeg ik van mijn zus voor mijn verjaardag de uitnodiging om samen met haar naar de Keukenhof te gaan. We planden ons bezoek op de laatste dag dat de Keukenhof dit seizoen open zou zijn. De weersvoorspellingen waren niet zo goed, maar wie kon mij iets maken 😉 Ik ging!
Met mijn blote voetjes in mijn nieuwe Birkenstock Arizona slippers (die ik een paar weken terug kreeg van het online bedrijf Footway) ging ik (al vroeg) de deur uit. In de hoop file’s richting de Keukenhof te vermijden en tevens in de hoop dat het nog niet zo druk zou zijn op het park.

Relatief rustig en iets minder weer

Misschien kwam het doordat het de laatste dag van het seizoen was, misschien kwam het door het weer, maar de drukte op en naar het park viel ontzettend mee. Het park is overzichtelijk en ruim opgezet. Voor elke leeftijd is er iets leuks te doen en te zien en ieder seizoen wordt er een thema uitgekozen. Voor dit seizoen was dat Romantiek en bloemen. Ik denk dat je dat in veel van mijn foto’s best terug kunt zien? De massa’s toeristen (en bejaarden) die ik had verwacht waren er niet. De toeristen die er liepen vond ik wel grappig om te zien (ze gaan helemaal op in het Nederlandse landschap) en zo hebben wij ook maar gedaan alsof wij toeristen waren. Zie mijn Instagram foto’s hieronder. Hahaha…

Aanrader

Wat betreft de Keukenhof en mijn nieuwe sandalen, waar ik echt wel koude voetjes in heb gehad, want zo denderend was het weer niet (waarom had ik geen sokken mee?!). Het was en is alle twee een aanrader. Hou je van bloemen en foto’s maken, is de Keukenhof een walhalla om te zien en te fotograferen. Ben jij nog op zoek naar lekkere (en hippe) sandalen voor deze zomer? dan zijn deze Birkenstock’s Arizona ook een aanrader. Weer of geen weer (je kunt ze ook met sokken dragen) ze zitten heerlijk. Geen zere of vermoeide voeten meer. Het voetbed is geweldig!

Voor volgend (tulpen) seizoen zeg ik, boek op tijd!

Fijne nieuwe week allemaal!

**Deze post is een gesponsord artikel in samenwerking met Footway.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Naar de Keukenhof (op sandalen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *