my week on instagram

my week on instagram

Een gezellige drukke week waarin ik weinig tijd had om te werken. Soms heb je van die weken. Ik ging met mijn zus, neven en kids naar het strand in Noordwijk. Met mijn jongste zoontje met school mee als oppas moeder naar de Kinderboerderij. Met mijn vriendin en kids naar Ikea, waar ik dit leuke bankje voor in ons vakantiehuisje zag staan. Genoot ik van een heerlijke kop koffie uit ons nieuwe koffiezetapparaat van Braun die ik kocht bij OTTO (de oude gele werkt niet meer naar behoren). En kwamen eindelijk na heeeeeeeel lang wachten de babydekentjes van Fine Little Day binnen voor in de shop. Komende dagen zijn wij in Doorn en in Nijeveen waar onze oudste zoon mee doet aan het NK inline, spannend! Geniet van jullie (vrije dagen) met Hemelvaart.

De grijze strandtas is van Ponytail en komt uit mijn shop. Het leuke van de tas is dat er aan de binnenkant een boter,kaas en eieren spel zit. Heel vermakelijk voor kinderen dus!

3 thoughts on “my week on instagram

 • Elvera - elv's
  mei 28, 2014 at 7:42 am Beantwoorden

  Klinkt goed allemaal en ziet er geweldig uit! Hele fijne dagen en heel veel succes voor jullie oudste 🙂

 • Mariela R.
  mei 28, 2014 at 4:32 pm Beantwoorden

  Great pics, look like you had fun.

  X

 • Alet Venhuizen
  mei 30, 2014 at 5:17 am Beantwoorden

  Jà, leuk bankje he.
  Heb hem vorige week gekocht, kinderen hebben nu een zithoekje boven.
  De babydekentjes zijn ook allerliefst.
  Jij ook alvast een fijn weekend.
  Groeten
  Alet

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>