Lifestyle

my week on instagram

Een gezellige drukke week waarin ik weinig tijd had om te werken. Soms heb je van die weken. Ik ging met mijn zus, neven en kids naar het strand in Noordwijk. Met mijn jongste zoontje met school mee als oppas moeder naar de Kinderboerderij. Met mijn vriendin en kids naar Ikea, waar ik dit leuke bankje voor in ons vakantiehuisje zag staan. Genoot ik van een heerlijke kop koffie uit ons nieuwe koffiezetapparaat van Braun die ik kocht bij OTTO (de oude gele werkt niet meer naar behoren). En kwamen eindelijk na heeeeeeeel lang wachten de babydekentjes van Fine Little Day binnen voor in de shop. Komende dagen zijn wij in Doorn en in Nijeveen waar onze oudste zoon mee doet aan het NK inline, spannend! Geniet van jullie (vrije dagen) met Hemelvaart.

De grijze strandtas is van Ponytail en komt uit mijn shop. Het leuke van de tas is dat er aan de binnenkant een boter,kaas en eieren spel zit. Heel vermakelijk voor kinderen dus!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “my week on instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *