Used before category names. Lifestyle

my week on instagram

my week on instagram

Mijn week op Instagram, ook niet helemaal waar… sommige foto’s heb ik wel genomen maar nog niet eens geplaatst. Soms heb ik het idee dat ik te veel plaats (over-killing). Dat los gelaten weer een leuke week geweest als ik zo terug kijk. Afgelopen weekend geen skeeleren meer met de jongens maar een vrij weekend waarin zij helemaal niet hoefden (en wij dus automatisch ook niet). Zij bereidden zich voor op het schaatsen, wat morgen begint. De Herfst die in volle gang is, en in mijn ogen van het één op andere moment. De verjaardag van mijn zus, bij de tuin van de smid (zie mijn vorige post) met daarna een wandeling waar ik nu nog moe van ben 😉 En niet te vergeten de schattige, locale rommelmarkt waar ik zaterdag ochtend met mijn jongste naar toe ben geweest. Was een schot in de roos. De locale rommelmarkten (veelal bij kerken) zijn het leukst! (in mijn optiek). De Dollies deed ik afgelopen donderdag middag in de Sale en was ik alle vier binnen een half uur kwijt. Wat is Instagram toch een leuk fenomeen! Morgen nog één dagje werken en dat is het weer weekend. Geniet er allemaal van!

Nieuws met betrekking tot mijn shop, binnenkort zijn de toffe Paper bags van KOLOR te koop bij Coos-je en ga ik weer een nieuwe bestelling plaatsen bij LUCKYBOYSUNDAY. Mocht je toevallig nog een verzoek hebben, de bestelling is nog niet geplaatst, dus het kan er nog bij (graag even via de mail).

My week on Instagram, we celebrated my sisters birthday, visited a local flea market, collected chestnuts and we had a free weekend (no inline skating). My youngest is preparing for ice skating 😉

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
De tuin van de smid

Leave a reply

Comments

Dat klinkt als een fijne week! De Suusies poppen zijn leuk! Komen die in de shop?:)

Wat een gave schoenen heb jij! En die Paper bags heb ik in een flits voorbij zien komen op facebook, die vinden wij ook erg gaaf!
Nog even en dan… FIJN WEEKEND!

Leuk al die foto's Stephanie. Ben met je eens dat die lokale rommelmarkten het leukste zijn en niet die commerciele. Fijne week, Pascale X