Used before category names. Lifestyle

my week on Instagram

my week on Instagram

My week on Instagram … Joining a Flea Market, happy with my two new treasures , a lamp and Danish designed sugar bowl. Drinking coffee in the morning. Love the holidays 😉

Dollie en Lange Leo zijn te koop in mijn shop!
Het roze poster met Three heb ik gekregen van Yourtype__

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Vlooienmarkt

Leave a reply

Comments

Wat ziet het er opgeruimd uit zeg… mooi! En wat een stoer koppie zag ik voorbij komen… gaaf haar!
Fijne week,
groetjes,
Liza

Prachtig suikerpotje en …. zoontje! pascale X