my week on Instagram

my week on Instagram

Mijn week op Instagram. Mag ik u voorstellen aan de Coos-je Doll gemaakt door Naked Lunge, vanaf deze week verkrijgbaar in de shop! Ik volg Naked Lunge al enige tijd op Instagram en ben dol op haar zelfgemaakte popjes. Na wat voorbeelden van anderen te hebben gezien bedacht ik me dat het leuk zou zijn een Coos-je doll te hebben voor de shop. Dus heb ik Roxy gevraagd er één voor mij te maken. Samen zijn we tot deze pop gekomen. Wat vinden jullie ervan? isn’t she cute !? Voor de Pasen hebben we ook nog de Bunny Boy. De popjes zijn verkrijgbaar voor € 19,95 per stuk, ex verzenden (brievenbus). Naast het popje waren er nog meer leuke dingen. Zo ging ik afgelopen zaterdag alleen shoppen met mijn jongens (papa was een weekend golven met vrienden), bracht ik een paar leuke producten onder de aandacht en ruimde ik stapels met tijdschriften op. Met de komst van Pinterest blader ik bijna nooit meer in mijn tijdschriften, voorheen ondenkbaar.
De tijdschriften dozen zijn van Ikea, de sterren boxen van Tine K Home en zijn verkrijgbaar in mijn shop (bij de Sale producten). Alle anderen producten die je op de foto’s ziet allen verkrijgbaar in mijn shop.

One thought on “my week on Instagram

  • Indruk
    april 12, 2014 at 5:49 pm Beantwoorden

    Wat leuk Stephanie je eigen doll! Doet Amstelveen goed met die lopende beesten. Pascale X

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>