Used before category names. Interior, Photography

my mobil home

my mobil home

Niets Scandinavisch aan deze blog maar op dit moment wel één van mijn favorieten…
De Franse blog My Mobil Home 

Not a Scandinavian but a French blog.  My Mobil Home  one of my favorites at this moment…

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Oh Marie

Leave a reply

Comments

Super foto`s! Lekker veel te zien. Ik ben het met je eens, hoor! Top! X

Kende het niet. Dank voor de tip, erg leuk!

Joyeux noël et plein de bonheur!!!
Amorelou ***

Wat een vrolijke, kleurrijke foto's! Zal My Mobil Home 'es gaan bekijken, dank voor de tip 🙂 Gezellige dagen,
X M

It's magical! I love it! hx