Muuto & all the way to Paris

Muuto & all the way to Paris

photo’s by Petra Bindel for Muuto
In mijn hoofd heb ik al een idee hoe mijn woonkamer moet worden, al ben ik bang dat we pas volgend jaar gaan veranderen. Laat de winter er nog maar overheen gaan. Deze pastel kleuren staan prachtig bij het vele wit en lichte hout. Weer een aantekening erbij in mijn boekje. Mijn gele tafeltje blijft in ieder geval geel!
Fijne dag allemaal, enne… hebben jullie al gezien dat ik nu ook te volgen ben op Instagram? 

10 thoughts on “Muuto & all the way to Paris

 • Martine vianen
  oktober 3, 2012 at 12:33 pm Beantwoorden

  Oh wat mooi, die kleuren, ga je het zo doen. Dat wordt je voorlopig niet zat hoor. Gele kastje idd zo laten, daardoor viel je blog extra op bij mij.
  Btw goeie indeling van je blog, zit ook vaak te kijken om te veranderen. (mag ik met je meedoen?)

 • various kinds
  oktober 3, 2012 at 1:37 pm Beantwoorden

  Muuto, altijd mooi!

 • &SUUS
  oktober 3, 2012 at 2:12 pm Beantwoorden

  Hahaha Steef…nu moet je ophouden hoor met je volgers 🙂
  Maarre, dit zijn ook favoriete foto's van mij…komt nu wel een klein beetje overeen met wat ik nu in huis heb. Veel zwart wit en dan met poederroze. Vind dat wel leuk, zwart zorgt er toch voor dat het niet te vrouwelijk/zacht wordt!

  Bye!!

 • Mariela
  oktober 3, 2012 at 3:11 pm Beantwoorden

  OHH! beautiful Muuto! I just love everything, is perfect!

  xx

 • SpdZ
  oktober 3, 2012 at 5:46 pm Beantwoorden

  Dit is echt mooi…. heb direkt zin om alles in mijn interieur aan te passen en pastel tinten toe te voegen….

 • Sil
  oktober 3, 2012 at 6:20 pm Beantwoorden

  hermoso ambientes!!! me gustaron mucho!!! felicidades!!

 • Anki
  oktober 3, 2012 at 8:24 pm Beantwoorden

  Prachtig hè, Muuto? Zou er zo alles van willen hebben… 😉 xx

 • My Attic
  oktober 4, 2012 at 7:05 am Beantwoorden

  Mooi!! I LOVE MUUTO!! Jammer he dat we ons interieur niet ieder half jaar kunnen omgooien!

 • Mars
  oktober 4, 2012 at 9:48 am Beantwoorden

  Ja heel mooie spullen! Ben benieuwd naar de metamorfose!
  Ik vond ooit Muuto spullen bij een kringloopwinkel, alles nieuw in doos of nooit gebruikt 🙂

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>