Used before category names. Interior

Muuto & all the way to Paris

Muuto & all the way to Paris

photo’s by Petra Bindel for Muuto
In mijn hoofd heb ik al een idee hoe mijn woonkamer moet worden, al ben ik bang dat we pas volgend jaar gaan veranderen. Laat de winter er nog maar overheen gaan. Deze pastel kleuren staan prachtig bij het vele wit en lichte hout. Weer een aantekening erbij in mijn boekje. Mijn gele tafeltje blijft in ieder geval geel!
Fijne dag allemaal, enne… hebben jullie al gezien dat ik nu ook te volgen ben op Instagram? 

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
#instagram #instalove

Leave a reply

Comments

Oh wat mooi, die kleuren, ga je het zo doen. Dat wordt je voorlopig niet zat hoor. Gele kastje idd zo laten, daardoor viel je blog extra op bij mij.
Btw goeie indeling van je blog, zit ook vaak te kijken om te veranderen. (mag ik met je meedoen?)

Hahaha Steef…nu moet je ophouden hoor met je volgers 🙂
Maarre, dit zijn ook favoriete foto's van mij…komt nu wel een klein beetje overeen met wat ik nu in huis heb. Veel zwart wit en dan met poederroze. Vind dat wel leuk, zwart zorgt er toch voor dat het niet te vrouwelijk/zacht wordt!

Bye!!

OHH! beautiful Muuto! I just love everything, is perfect!

xx

Dit is echt mooi…. heb direkt zin om alles in mijn interieur aan te passen en pastel tinten toe te voegen….

hermoso ambientes!!! me gustaron mucho!!! felicidades!!

Prachtig hè, Muuto? Zou er zo alles van willen hebben… 😉 xx

Mooi!! I LOVE MUUTO!! Jammer he dat we ons interieur niet ieder half jaar kunnen omgooien!

Ja heel mooie spullen! Ben benieuwd naar de metamorfose!
Ik vond ooit Muuto spullen bij een kringloopwinkel, alles nieuw in doos of nooit gebruikt 🙂