Moomin fan

Moomin fan

Al jaren ben ik een diehard Moomin fan. Mijn kinderen heb ik er mee geïnfecteerd en vinden het ook te leuk! Oke, Sem niet meer, hij is nu puber en Moomin af. Vanmiddag en vanavond was ik samen met Jack, de andere mannen waren op stap (spelen, ijsbaan en een feestje). Wij hebben samen een bezoekje gebracht aan het grofvuil en de Kringloop winkel. Daarna hebben we op de bank onder een kleedje naar de Moomins gekeken op Netflix. Hoe lief! ik geniet nu hij nog zo klein is, over een poosje wil hij dit niet meer. In de Moomin shop staat ondertussen de nieuwe collectie voor 2015. De kan, koekjes pot en mokken staan op mijn verjaardags wishlist 😉 Fijn weekend allemaal!

New items from Moomin Arabia. Available in the official Moomin store, click here.

4 thoughts on “Moomin fan

 • Schone Vrouw
  januari 17, 2015 at 12:17 pm Beantwoorden

  Leuk hoor! Stond er nu vorige week een interview met de ontwerpster in de VOlkskrant? Nou ja, ergens, het was mooi om te lezen hoe ze tot de ontwerpen is gekomen.
  Ik ben er ooit mee in aanraking gekomen, toen we bij een uitwisseling van kaarten (Postcrossing) uit Finland één van de Moomins terugkregen. Het servies kende ik niet, maar ik ben wel bijna jarig ;)!

 • Denies overseas
  januari 18, 2015 at 10:20 am Beantwoorden

  Ja, Moomin is zo leuk! Ik keek het vroeger al, en Jukka nu ook. Het servies is super leuk! Jij bent ook bijna jarig dus, ik ook! Waterman?

 • Indruk
  januari 18, 2015 at 3:55 pm Beantwoorden

  Moomin? Nog nooit van gehoord! Leuk dat je zoontje ook zo van kringlopen houdt. Fijne avond nog, Pascale x

 • Ageeth Mooij
  januari 18, 2015 at 9:48 pm Beantwoorden

  Mijn oudste zoon van 16 was in zijn hele jonge jaren fan. Ik vond het wat bizars hebben, maar dat maakt het ook leuk.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>