monday mix

monday mix

En toen was ik in ene mijn blogpost Monday mix van vorige week kwijt. Per ongeluk drukte ik twee keer op het knopje verwijderen. Een concept bericht waar ik niet tevreden over was wilde ik deleten… Pfff ik was er ziek van. Uren heb ik gezocht maar nergens te vinden, niet in mijn prullennbak, niet op het hulp forum, niets, gewoon weg! Vandaag besloot ik de post opnieuw te plaatsen, dan heb ik in ieder geval de foto’s nog op mijn blog staan. In de toekomst back ups maken? ik weet niet of dat kan.
De tekst van mijn blogpost ben ik dus kwijt maar er stond in dat ik heel blij was met de nieuwe Retro Bin van Brabantia die ik won met een Facebook actie van Meet the Blogger. Dat ik zelf een paar schilderdoekjes had gemaakt met zwarte acryl verf van de Action, en die nu op mijn bureau pronken. En dat de roze Gran kussentjes van Fine Little Day ook heel leuk zijn 😉 De zwart-witte exemplaren zijn al maanden uitverkocht. Best jammer zo voor de Kerst!

I replaced this post, it’s from a week earlier. I accidentally deleted this post and could not find it back. I’m glad I had the photos saved in my Icloud.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>