Used before category names. Design

Moederdag Wishlist

Moederdag Wishlist

Mijn moederdag wishlist is best groot. Mijn man doet er niet aan mee, nooit gedaan. Eigenlijk heeft hij gelijk, ik ben zijn moeder niet. Dus of ik me moet afvragen één, heel misschien twee van deze mooie Scandinavische design woonaccessoires te krijgen? geen idee. Ik denk dat ik genoegen moet nemen met een zelfgemaakt knutselwerk van de jongste kids. Wegdromen bij al het moois dan maar!

1. JWDA concrete lamp, Menu

2. Flip around table/stool, Menu

3. Agnes Vase, Normann Copenhagen

4. Dustpan & Broom Handveger en blik, Normann Copenhagen

5. Ori Peper en Zoutmolen, HAY

6. Pot small licht grijs, Ferm Living

7. Candle holder POV, Menu

8. Songbird Ernst, Kay Bojesen

My Mother’s Day wishlist for this year!

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
BIRTHDAY

Leave a reply

Comments

Mooie lijst! En best slim, nog even een Moederdag lijstje plaatsen.. Wie weet….

Haha, onze jongens zijn deze keer Moederdag volledig vergeten 😉 En… heb jij nog iets moois mogen ontvangen?

Ik kreeg twee doosjes milka chocolade van mijn dochters. Ze weten dat ik (en zijzelf ook) chocoladeverslaafd ben. Die twee doosjes waren dus in een mum van tijd op. Geen knutsels meer van school want daar doen ze niet meer aan vanaf groep 3 hier. Pascale X