Lifestyle

Moederdag 2017 op het strand in Bergen

Moederdag 2017

Het klinkt misschien heel onaardig maar toen de jongens zaterdagavond naar bed gingen heb ik tegen ze gezegd dat het heel lief was maar dat ik geen ontbijt op bed hoefde op Moederdag. Alle jaren dat ik nu moeder ben doen wij al niet zoveel aan Moederdag. Twee weken voor Moederdag ben ik jarig en het lijkt wel of dit een vrijbrief voor ze is. Je hebt toch pas al een kadootje gekregen?! Ach het maakt niet uit, het gaat om het gebaar. Wat ik zei, geen ontbijt op bed nog wel een zelf geknutseld werkje van Jack (laatste keer ooit denk). Geen kadootjes maar ik mocht wel bedenken wat we die dag zouden gaan doen. Een dag ergens naar toe waar ik graag heen wil! dat werd lastig. De keuze werd Bergen aan Zee. Niet bijzonder misschien maar ik hou van het strand.

Bergen aan Zee

Bergen aan Zee stond al jaren op mijn lijstje om eens naar toe te gaan. Jaren geleden heb ik er wel eens een wandeling door de duinen gemaakt, werkelijk prachtig! het strand kende ik nog niet. Nou is de Nederlandse kunst denk op veel plekken hetzelfde, het is meer wat er voor ligt, in Bergen aan Zee is dit niet veel. Geen boulevard, geen winkels, weinig strandtenten. Mijn langverwachte bezoek aan Sissy Boy Noord viel tegen. De aankleding die jaren terug zo mooi overkwam op alle plaatjes die ik voorbij zag komen zag ik niet terug. Over het personeel zeg ik ook maar niet te veel (kom ik zo zuur over). We zijn maar ergens anders wat gaan drinken laten we het daar op houden. De jongens hebben zich echter prima vermaakt op het strand en wij dus ook. Het weer was heerlijk en de huizen in Bergen zijn adembenemend, dus toch nog mooie dingen gezien. In het dorp zijn wij verder niet geweest dat zag er leuk uit. Ons bezoek was kort omdat de mannen naar huis wilden voor Feijenoord. Niet geheel onterecht wat een feest aan het einde van de middag toen ze de landstitel pakte! Wellicht toch nog meer een keer terug en nogmaals een wandeling maken door de duinen en het strand. Het personeel kan een keer zijn dag niet hebben gehad, toch!? 😉

fotografie : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *