Shopping

mini meet the blogger

niet gekocht maar wel heel erg leuk voor op mijn bureau, deze geografische dieren.

Aggy heb je de gieter nog mee genomen voor in je vensterbank?

ook straks bij mij te koop de kandelaars van Storebror.

doen het altijd leuk op de kinderkamer, de blikken robots.

en deze schattige dieren kussentjes.

Nice in my kitchen!

plastic fantastic @#!
#wishlist prachtige bureau lamp
en deze opbergdozen van Hay dan ook graag…
Hay en Pantone

By Nord

vissenlamp van Pols Potten

Aggy’s favo kunstwerk met stolp (stolp niet te koop!)

Hay beddengoed
pics Coos-je

Al maanden geleden afgesproken en 85 mails verder. Gisteren was onze date eindelijk een feit. Koffie drinken, kletsen en ook nog shoppen bij Loods 5Elvera, Martine, Suus, Aggy, Miranda en Lisanne leuk jullie allemaal een keer in het echt ontmoet te hebben. Bedankt voor de leuke dag. We spreken snel nog een keer af!

Yesterday we had a mini meet the blogger date at Loods 5. Elvera, Martine, Suus, Aggy, Miranda en Lisanne I had a great day. Thanks for the fun we had!

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

12 Comments on “mini meet the blogger

 1. Ja leuk zo'n meeting!
  Ik heb die dieren van de eerste foto ook gezien bij Strand West en vond ze ook zo leuk! Maar ik heb uiteindelijk een huisje gekocht voor mijn post 🙂
  Ik zie al dat ik niet, ik herhaal NIET, naar loods5 moet haha!

 2. jajajajaajajaja…….was heel gezellig en nee de gieter laten staan, maar het olievaatje meegenomen!

  Robot staat inmiddels op mijn wishlist, die houten dan:)

  fijn weekend!

  xxxxxx Aggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *