Interior

Mini make-over badkamer

nieuwe badhanddoeken

Het was al heel lang geleden dat ik voor het laatst badhanddoeken kocht. Zolang dat ik het me niet eens meer kan herinneren. Volgens mij spaarde ik de laatst exemplaren via een spaaractie in onze lokale supermarkt. Ondertussen waren het ook geen badhanddoeken meer maar meer een soort van voddendoeken. Over de kleuren niet te spreken want het was een wir war van grijs, wit en allerlei andere bonte kleuren (geel, blauw, roze). Steeds maar stelde ik het uit nieuwe te kopen. Ik nam me voor te wachten tot het nieuwe huis en toen kwam het volgende, welke kleur en welk materiaal zal ik kiezen?

onze badkamer

Onze badkamer is wit met een azuur blauw geblokte vloer. Niet mijn keuze al zou ik het zelf mogen uitkiezen. Ooit deelde ik deze post met jullie 😉 Maar goed de badkamer is nou eenmaal zo en blijft voorlopig zo, deal with it! Hij ziet het er netjes uit, toont fris en hij is zeker niet lelijk. Op de overloop hebben we een apart toilet en die ziet er hetzelfde uit. Voor ons stond meteen vast dat wij hier voorlopig niets aan zouden gaan veranderen. Misschien in de toekomst een paar kleine dingen, maar die staan onderaan onze kluslijst.

lastig keuzes maken

Terug naar de keuze voor welke kleur handdoeken, welke maat en kwaliteit. In onze lokale supermarkt kon ik ondertussen opnieuw gaan sparen voor badhanddoeken en douchelakens maar dit heb ik maar afgeslagen 😉 In meerdere warenhuizen heb ik me georiënteerd, zeker naar welke maat en welke kleur, maar ik kwam er niet uit. Het enige wat ik wel wist is dat de handdoeken niet te klein moesten zijn (grote man en straks ook grote jongens in huis). Vaak vond ik de badlakens of niet dik genoeg of te duur. Het is namelijk vaak zo dat goedkope lakens dun zijn en voor de goede dikke kwaliteit betaal je. Best een kostenpost dus. Keuzes, keuzes… wilde ik effen of toch met een motief? Bleef mijn keuze bij “gewone” badstoflakens of van die mooie Marokkaanse? Wat lastig allemaal. Na een zoektocht op internet vond ik de site badkamerstore. Naast badtextiel verkopen zij ook een groot assortiment aan badkamer- en toiletaccessoires.

kleur toevoeging ~ retro look

De keuze aan kleuren en motieven is groot. Naast losse badhanddoeken en douchelakens kun je ook handdoeken sets bestellen, misschien wel zo makkelijk als je er veel in één keer nodig hebt (voordelig). Hoe lastig ik het ook vond om te kiezen (wat een mooie kleuren), bleef mijn oog vallen op het bruine en chocolade douchelaken Lucca. Deze heb ik uiteindelijk ook besteld. Misschien is de keuze voor deze twee kleuren voor jullie niet helemaal logisch, onze badkamer is immers blauw-wit. Maar met deze kleur toevoeging krijgt de badkamer net weer even een andere uitstraling dan doorsnee. Het bruin past mooi bij het wit en het azuur blauw en het geeft de badkamer een kleine retro look. Heel stiekem doet het me ook terugdenken aan vroeger, klein beetje nostalgie.

mini make-over

Met een retro mok op de wastafel voor de tandenborstels, een rieten mand op de grond voor de was en een groene plant op het handdoekenrek heeft de badkamer een mini make-over gekregen. En niet geheel onbelangrijk, wat zijn de nieuwe douchelakens een verademing! Zo heerlijk dik en zacht. Wat hebben wij ons zelf tekort gedaan de afgelopen jaren.
Online bestellen is natuurlijk altijd lastig want je kunt het product immers niet in het “echt” zien en voelen maar in dit geval kan ik jullie deze website zeker aanbevelen. Ben je niet tevreden over de producten dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het proberen waard dus! 🙂

Op mijn verlanglijstje voor Kerst heb ik ook alvast deze badjas gezet 😉 De kleur alleen al…. ~IN LOVE~

Fijne nieuwe week allemaal!

p.s. het kleine gele bootje van Oli & Carol is te koop bij Jut & Juul Lifestyle for kids.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Mini make-over badkamer

  1. Leuk artikel, een badkamer inrichten is inderdaad een hele klus. Het is iets waar wij zelf lang over hebben moeten nadenken. Wij kwamen er zelf achter dat het belangrijk is om jezelf af te vragen waarom je een nieuwe badkamer wil. Mooi artikel waar we zaker weer wat uit hebben gehaald in combinatie met dit artikel (www.denederlandsebouwgids.nl/blog/tips-voor-een-nieuwe-badkamer/). Wij gaan verder met onze badkamer! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *