kringloopwinkel
Lifestyle

Mijn tik ~ kringloop bezoeken

Kringloop tik

Soms durf ik het niet meer te plaatsen, mijn wekelijkse tik, maar toch kan ik het niet laten. Naast het vele veranderen in huis bezoek ik ook graag kringloopwinkels. Iedere week ben ik wel in één of meerdere kringloopwinkels te vinden. Heb ik een auto dan rij ik naar Alphen aan den Rijn toe (mijn favoriet omdat ik hier altijd veel servies scoor). Heb ik “de tijd” dan bezoek ik zo af en toe een aantal Kringloopwinkels in de regio waar ik nog nooit eerder geweest ben. Heb ik geen auto dan stap ik op mijn fiets en ga ik naar de Kringloopwinkel bij ons in het dorp.

Soms heb je geluk soms niet…

Soms heb je geluk maar soms ook niet. De ene week tref ik het en scoor ik leuke spullen. Maar ook ga ik soms met lege handen naar huis omdat ik gewoon niet vind wat ik op dat moment zoek of leuk vind. Vandaag was een lucky day en vond ik weer een aantal toffe spullen bij Kringloop de Parel. Over deze kringloopwinkel schreef ik eerder een blog, zie hier.

vazen en servies

Wat ik al zei, servies daar kijk ik altijd naar. Het heeft een magische aantrekkingskracht. Ik spaar niets in het bijzonder, wat ik leuk vind neem ik mee. Heerlijk alles door elkaar maar toch passend op de één of andere manier. Vandaag vond ik een mooi rekje om wat servies op uit te stallen. Het staat voor nu te pronken op mijn servieskastje, die ik afgelopen zomer scoorde op Marktplaats. Het is de bedoeling dat dit kastje opgehangen gaat worden in onze ooit nieuwe keuken, maar dat duurt nog wel even.
Naast servies zijn vazen ook een dingetje. Cilinder vazen, West Germany vazen, ik kan ze niet laten staan. Heb ik er te veel dan verkoop ik ze weer en zo hou ik mezelf een beetje in evenwicht. Vandaag vond ik vlak voordat ik weg wilde gaan een hele mooie! ik laat hem jullie snel zien, maar eerst nog even mooie takken of bloemen kopen.

kleingoed

Tegenwoordig koop ik meer kleingoed dan dat ik nog meubels koop. Waar ik voorheen met stoelen, kasten en vloerkleden liep te slepen, die tijd is voorbij. De prijzen zijn best gestegen en heel eerlijk ik kan het niet allemaal meer kwijt. Kleine spulletjes kun je makkelijk wisselen als je er “klaar” mee bent. Je bergt ze even op in de kast en kunt het op een later tijdstip weer te voorschijn halen.
Heb jij ook een tik en wil je die graag delen? laat dan een reactie achter onder mijn blog 🙂

p.s. het roze spiegeltje en de gouden broches heb ik mee genomen. Te schattig toch!?

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Mijn tik ~ kringloop bezoeken

    1. haha… zeker niet! maar soms kom ik er iets te vaak. Even deze week niet, zaterdag is er weer een rommelmarkt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *