maasvlakte
Travel

Maasvlakte (-strand)

maasvlakte strand

maasvlakte

maasvlakte

strand

havens Rotterdam

rotterdam

 

uitje Herfstvakantie

Gisteren gingen we met de mannen naar de Maasvlakte. De Maasvlakte stond al een poosje op mijn lijstje Things to do/go (niet op die van de jongens overigens;-)) Negentig kilometer heen, en weer terug. Een lange zit voor de mannen maar te doen.
Omdat mijn neefje op de eerste dag van de Herfstvakantie (afgelopen zaterdag) zijn arm brak vielen er veel dingen af om samen te gaan doen. Iedere vakantie doen we iets samen. Meestal gaan we dan naar een zwembad of naar een pretpark maar dat ging nu niet. De gelegen kans om in de auto te stappen en hier eens te gaan kijken!

Maasvlakte

Zoals verwacht zagen we veel (heel veel!) industrie maar ook een prachtig mooi breed strand. Indrukwekkend om al die reuzen containerschepen eens te zien (met alle hekken en slagbomen ervoor moeilijk op de foto te zetten). En wat dachten jullie van die mega grote Ferry!? De Zandwacht was ook leuk maar vooral als klim object. Volgens onze pubers boeide alles niet zo maar of ik dit serieus moet nemen 😉
Vandaag en morgen blijven we (op zeker) thuis omdat ik eigenlijk de hele week vrij heb genomen om te verven. Iedere vakantie stel ik het (weer) uit, nu moet het er een keer van komen!

Aan de gezichten op de foto’s te zien was het uitje naar de Maasvlakte heus wel leuk…. Dus zeker een keer de moeite waard om heen te gaan met je kids, al is het alleen maar voor het mooie strand.

Fijne Herfstvakantie!

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Maasvlakte (-strand)

    1. haha… grappig he, heb ik niet geregisseerd hoor, Jack deed het uit zich zelf (reclame tv in zijn achterhoofd denk). En pubers vinden veel “niet meer leuk” he…. ze hangen liever de hele dag op de bank achter de Ipad of Play station 😉

  1. Aan de gezichten van de jongens te zien, was het zeker een geslaagde dag. En wat Jeanette zegt, dacht ik ook gelijk. Net zo’n idee als de toren van Pisa tegenhouden.. altijd leuk voor een foto. Wel sneu dat jullie neef zijn arm brak en nog wel in de vakantie, bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *